Produkt zoeken

Nu verkrijgbaar in de winkels


Voedingsbeha Fleur in berry

Op zoek naar een voedingsbeha met een vrouwelijke uitstraling? De kanten voedingsbeha Fleur heeft het! De romantische look is verwerkt in een tweetal uitvoeringen; een beha met flexibele beugels voor de optimale ondersteuning van de grotere cupmaten en - speciaal voor de kleinere maten - een driehoekig gevormde cup zonder beugel. De voedingsbeha’s uit de Fleur-serie zijn ook verkrijgbaar in de kleur berry en zwart.


Power sportbeha Momentum

Onze bestseller Momentum is er ook in de nieuwe krachtige kleur rood! De prachtige, met een Red Dot Design Award onderscheiden sportbeha, geeft maximale ondersteuning en een uniek draagcomfort. Bijzonder zachte en naadloze gevormde cups reduceren de beweging van de borst tot een minimum. Daardoor is deze sportbeha uitermate geschikt voor bewegingsintensieve sporten zoals hardlopen en paardrijden. Ook in de grotere cupmaten!

Ons lingerie atelier

Van ontwerp tot aan product - als fabrikant maken wij alles zelf.

Overtuig jezelf van ons werk en werp een blik in onze „Glasheldere productie“.

Vier woorden die ons kenmerken

  • Pasvorm
  • Functionaliteit
  • Esthetiek
  • Comfort
meer

Shop locator

Gebruik onze nieuwe Shoplocator en vind winkels over de hele wereld met lingerie en badmode van Anita en ROSA FAIA.

Borstprothese en lingerie advies

In Nederland krijgen jaarlijks ruim 14.000 vrouwen te maken met borstkanker. Er komt veel op je af als je de diagnose borstkanker krijgt. Wij van Anita begrijpen waar vrouwen mee te maken krijgen en hebben de ervaring en het vakmanschap om hierin te begeleiden. Met onze protheselingerie en siliconenborstprothesen bieden wij graag die extra ondersteuning die nodig is om weer in het ritme van alledag te komen.


Een beugelbeha speciaal voor grote cupmaten

Rosa Faia presenteert haar speciale Big Cup beha Lupina. Een beugelbeha met luxe uitstraling, speciaal ontwikkeld voor grote cupmaten! De nieuwe snitvorm, met 4-delige cup, staat garant voor ultieme ondersteuning van grotere maten. Verkrijgbaar in cupmaat F t/m J.

De serie Lupina bevat – naast deze beugelbeha voor grotere cupmaten – ook een beugelbeha met 3-delige cup die verkrijgbaar is in de cupmaten B t/m E.