De herfst is in volle gang: de bomen zijn al bijna kaal, de dagen worden korter, de nachten worden koeler.  De donkere maanden van het jaar gaan vaak gepaard met grijze luchten en regen in plaats van zon.

Maar dat is geen reden om het hoofd te buigen. Want de herfst nodigt juist uit tot gezelligheid en ontspannen cosy avonden. Maak het je je gemakkelijk, steek kaarsen aan, pak er een spannend boek of mooie film bij en kruip op de bank in de trendy herfstkleuren van onze nieuwste lingerie. Uiteraard hebben we het juiste ondergoed voor een chill avondje op de bank, de herfstwandeling of paddenstoelzoektocht, de ochtendrun in de mist of iets chics voor een moment samen.

De softbeha

Een beha zonder beugels is super comfortabel en nauwelijks merkbaar op de huid. Met het juiste model kun je het jezelf comfortabel maken tijdens Netflixen op de bank of lekker lezen in bed. ROSA FAIA biedt in de serie Twin een mooie beugelloze beha in de limited edition kleur rood. Is de Twin jouw nieuwe kerstlingerie?

 

De trend beha

De Art Deco-stijl kondigt dit seizoen zijn comeback aan. Als je zin hebt in een elegante, glamoureuze look, bekijk dan de serie Mila in het zwart. Wow!

De strapless beha

Voor degenen die graag vooruit denken: met het korter worden van de dagen komen ook de glamoureuze feestdagen er weer aan. Kerstvieringen, familiefeesten en oud & nieuw. Of je nu al wel of niet weet wat je met deze feestelijke aangelegenheden aantrekt, maakt niet uit: met de Padded Basic van ROSA FAIA kun je alle kanten op. De beha is zowel met als zonder bandjes (strapless) te dragen. Een beha geschikt voor iedere outfit.

De zwarte beha

De klassieker in de lingerielade van elke stijlbewuste en modebewuste vrouw! Als we eerlijk zijn, kunnen we nooit genoeg zwarte beha’s hebben, toch? Wie op zoek is naar inspiratie doet er goed aan eens te kijken naar onze series Charlize, Selma of Grazia, van ROSA FAIA. Kies jouw stijl: speels, romantisch, minimalistisch.

De sporttop

Buiten kan het koud en guur zijn, maar heb jij het in je om toch buiten te gaan sporten? Respect! Om je workout een beetje comfortabeler te maken kun je eenvoudig de performance outer top over iedere Anita active sportbeha aantrekken. Het geeft net wat meer warmte, maar zorgt niet voor hittestuwing door het ademende en vochtafdrijvende materiaal. Je herfst sportoutfit kun je compleet maken met de sport tights massage van Anita active, die een lichte compressie biedt en met zijn noppenstructuur de huid masseert.

De body

Als het buiten kouder wordt, kleedt je je wat warmer aan. Ook al willen we het misschien niet toegeven, maar de zomer is toch echt voorbij. Daarom is de body een goed alternatief voor een lingeriesetje. Het houdt je torso warm en ziet er nog chic uit ook. Onze favoriet voor de herfst: de gladde body Havanna in nude van Anita since 1886 met een kant bewerkte cup en een beenuitsnede.


De seizoensbeha

Kom in een knuffelige herfststemming met de juiste ondermode. De serie Clara Art van Anita since 1886 komt met een comfortbeha en hoge tailleslip in een mysterieuze kleurencombinatie van petrol en zwart of champagne en abrikoos. Het glanzende effect van het materiaal maakt het setje extra feestelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>