Mocht je je afvragen wat de lingerietrends voor 2019 zijn? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zullen jou, vanuit ons oogpunt, de mooiste trends laten zien die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en waar comfort nostalgie ontmoet. In deze trend zijn het de delicate en sprookjesachtige kleuren die inspireren en je doen verlangen naar de lente.

Poedertinten, nude-nuances en variaties in pastel zijn vrouwelijk, delicaat en zacht. Het is een onschuldige en natuurlijke sexyness die niet provoceert. De lingerie, waarvan een aantal modellen ook is versierd met decoratief kant of borduurwerk, heeft een vleugje romantiek en een prinsessenlook, waar elke vrouw wel eens van heeft gedroomd. In de collecties van Anita en ROSA FAIA hebben we voor het nieuwe seizoen vele modellen in prachtige kleuren.

Betoverend

De serie Fleur is er dit voorjaar in twee nieuwe kleuren: crystal en powderblue. De zachte charmeuse voering vormt een mooi contrast met het blauwe bloemenkant van de beugelbeha of juist een rustgevend ton-sur-ton in crystal. De softbeha heeft gladde voorgevormde cups waarbij de zijkanten zijn versierd met een strook van fijn kant. De beugelbeha is verkrijgbaar tot in cup J en heeft de speciale Big Cup Support.
Het model Fleur is ook verkrijgbaar als voedingsbeha en als prothesebeha.

 

Art Deco geïnspireerd

De serie Selma van ROSA FAIA is dit voorjaar, naast wit en zwart, ook verkrijgbaar in de kleur rosewood. De beugelbeha met genaaide cups, de Big Cup Support beha en de softbeha hebben een contrasterende all-over print in het onderste deel van de cup en een met sierkant geïnspireerd op de Art Deco stijl uit de jaren 1920 in het bovenste deel van de cup. De tule inzet tussen de cups en het siersteentje maken van het decolleté een mooie blikvanger.
De gladde, ademende schalen van de spacerbeha zijn in een egale kleur, waarbij de romantiek subtiel terugkomt in de schouderbandjes en het tule deel met siersteen tussen de cups. Een ideale beha voor onder strakke bovenkleding.
De stijl wordt compleet gemaakt met de sexy shorty met kant op fijn tule, of de tailleslip.

 

Speels en romantisch

De nieuwe Twin Art  van ROSA FAIA is luchtig en klaar voor de lente in de kleur cream rose met een frisse penseelstreek. Subtiele, grafische lijnen creëren een modern patroon voor het dagelijks leven. Het decolleté krijgt meer diepte door de fijne paspelband langs de cups. Zowel bij de beugelbeha als bij de softbeha zorgt het ademende microvezel voor het beste draagcomfort.

 

Gracieus

De sierlijke serie Grazia van ROSA FAIA is klaar voor de lente in een frisse mint kleur. De liefdevolle details, zoals de geborduurde bandjes, een delicaat borduursel op de ondercupband en een Swarovski steen tussen de cups complementeren de vrouwelijke look.
De beha is er ook in Big Cup Support tot in cup J, waarbij de borsten optimaal worden ondersteund. Het sterke maar tegelijkertijd elastische materiaal zorgt dat de beha comfortabel is om te dragen.
Maak de set compleet met de bijpassende string, slip, tailleslip en tailleslip+.

 

Sparkling spring

Zacht smeltend koffieschuim, bestrooid met gouden suiker: met de nieuwe kleur frappé met flatterende nude nuances in de serie Ancona van Anita since 1886 ben je klaar voor het voorjaar. Zowel de comfortbeha als het comfortcorselet geven een optisch dieper decolleté door de effen stof die doorloopt in de schouderbanden. De driedelige cups flatteren de vorm en geven de borsten optimale steun.
Het voorpand van het comfortcorselet en de elastische stof romdom vormen het lichaam effectief.
De Ancona beha is ook verkrijgbaar als prothesebeha.

Ontdek al onze nieuwe modellen en kleuren op onze website.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>