Heb jij altijd moeite om een goed passende bikini te vinden? Vanaf nu niet meer! Met de Mix & Match serie van ROSA FAIA maken wij nu een einde aan de eindeloze zoektocht naar een perfect passende bikini en een start van jouw zomerse avonturen. Een bikini shoppen was nog nooit zo gemakkelijk en leuk! Met de Mix & Match serie loop je namelijk niet meer tegen het probleem aan dat het broekje niet bij jouw maat bikinitop past of jouw smaak niet is.

Perfecte fit

De Mix & Match serie van ROSA FAIA biedt namelijk de oplossing. Doordat de bikinitops en broekjes los van elkaar verkrijgbaar zijn, ga je altijd naar huis met de juiste maat. De broekjes zijn verkrijgbaar in confectiematen (36, 38, 40, etc). De tops (zowel bikini’s als tankini’s) hebben de bekende cupmaat, zoals we ook in onze lingerie kennen, gecombineerd met een confectiemaat voor de omvang. Onze bikinitops lopen van cupmaat A tot en met I en confectiemaat 36 tot en met 48. Zo heb je gegarandeerd de juiste steun voor je borsten én een perfect passend broekje. Want het maakt dus niet uit of je een cup B38 bikinitop hebt en een slip in maat 36 of 42. Je kunt alle maten combineren. Is het al vakantie?

Kies je model

Omdat onze broekjes en tops naar hartenlust te mixen zijn, heb je alle vrijheid om te kiezen voor jouw favoriete model. Zo hebben we in iedere serie Mix & Match een ruime keuze uit bikinitops met beugel, zonder beugel, strapless, haltersluiting, schouderbandjes, schalencups, etc. Bedek je liever je buik, kies dan voor een tankini.

Je favoriete top gevonden? Dan is het de beurt aan het perfect matchende broekje. Dacht je dat de keuze in tops al enorm was, de keuze in broekjes is zo mogelijk nog groter. Heupslips, tailleslips, hipsters, met of zonder koordjes aan de zijdes om je broekje te modelleren, beachrokjes en nieuw in de collectie: een shaping bottom. Door gebruik te maken van de schuifbalk op onze website zie je meteen welke broekjes bij jouw favoriete bikinitop passen.

Creëer jouw eigen stijl

Naast onze basis collectie in de uni kleuren zwart, poppy red en midnight blue hebben we ook dit jaar weer series met een eigen print, die tevens met de uni kleuren gematcht kunnen worden, zodat je je eigen stijl kunt creëren.

Onze tip: kies voor een slip en bikini- of tankinitop in matchende print en een setje in bijpassende uni-kleur. Met twee slips en twee tops maak je zo al vier verschillende stijlen!

En compleet!

Maak jouw eigen beachlook compleet met de bijpassende accessoires in dezelfde stijl als onze Mix & Match series.

In alle vijf de series is er een ruime keuze uit pareo’s, tuniekjes en jurkjes met ieder eigen karakteristieken: off shoulder, rushes aan de mouwen en zoom, een mooie V-hals of een sierlijke vetersluiting rond de hals.

Winkeliers

Misschien maken we de keuze voor een nieuwe zomerlook met al deze mogelijkheden nu juist toch iets lastiger voor je. Benieuwd naar welke stijl het beste bij jou past? Ga dan langs bij één van deze winkeliers en laat je adviseren door de experts. Dan ga jij met jouw perfecte Mix & Match setje de deur uit.

Deze winkeliers bieden een uitgebreide keuze in de ROSA FAIA Mix & Match collectie.

Winkel Adres Plaats
Van der Schilden Lingerie Raadhuisplein 10 Aalsmeer
Van der Schilden Lingerie Hooftstraat 146 Aphen a/d Rijn
Elands Body Fashion Markt 51 Culemborg
Lingerie aan de Luts Van Swinderenstraat 9 Balk
Alda Body Fashion Langegracht 55 Maarssen
Farfallina Catelijnen 9 Rosmalen
Past-Elle Lingerie Korte Hoogstraat 21A Vlaardingen
Mooi Lingerie Vinkenburgstraat 12 Utrecht
Figura Rembrandtlaan 14 Sliedrecht
XL Lingerie Kronenburggalerij 1 Arnhem
Den Boer Linnen en Lingerie Niersstraat 22 Gennep
De Wereld van Lingerie Sloetsweg 106 Hengelo
Lingerie Marijke Westerstraat 132 Enkhuizen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>