Mooie lingerie hoort bij Valentijnsdag. Net zoals een kerstboom bij Kerst hoort. Daarom laten we je vandaag onze Valentijnsfavorieten zien. Voor jouw Valentijn, je liefdesbaby, of lekker voor jezelf!

Anita maternity – Miss Rose

Niet alleen voel je je op en top vrouw in dit mooie setje in bloemenprint, het maakt je ook instant vrolijk! Deze voedingsbeha uit de Anita maternity collectie met beugels is makkelijk met één hand los te klikken om je baby te voeden.

ROSA FAIA – Charlize

Verleidelijk zoet is de serie Charlize, die dit voorjaar in de limited edition roze uitkomt. De serie bestaat uit een beugelbeha, afgezet met kant, een wireless beha en een spacerbeha met bijpassende slip. Ook als prothesebeha in de Anita care collectie komt Charlize in deze mooie zachte roze kleur.

Anita care – Tonya

Opvallend magenta. Dat is de nieuwe kleur voor onze prothesebeha Tonya.Deze beha is voorzien van schalen en ideaal voor het dragen onder een shirtje. De cupafsluiters zijn van fijn, ademend tule en houden de prothese uitstekend op de plaats.

ROSA FAIA – Selma

De nieuwe serie Selma in zwart of wit is supervrouwelijk.Of je nu kiest voor de verhullende schalen en een wijd decolleté van de spacer, de elegante met kant afgezette wireless beha of voor de in het oog springende beugelbeha, die verkrijgbaar is tot en met cup J: simpel chique meets elegant. Het strikje en hangertje tussen de borsten maken de look helemaal af.

Anita comfort – Havanna

Pure comfort gecombineerd met een sensuele en elegante uitstraling. De body uit de serie Havanna geeft een licht shaping effect en is naast zwart en crystal ook in de kleur desert verkrijgbaar. De driedelige cups zijn door de zachte microfiber voering ondoorzichtig en geven je een verleidelijk decolleté.

ROSA FAIA – Josephine

Een speels dessin in een zachte kleur. Met deze zachtblauwe limited edition in de serie Josephine zwijmel je weg. Of je nu gaat voor de perfecte t-shirtbeha of juist houdt van kanten details. Ook verkrijgbaar in onze Anita care collectie als prothesebeha.

Wat is jouw Valentijnsfavoriet?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>