Met Sinterklaas net achter de rug en de Kerstdagen in het vooruitzicht is december de feestmaand bij uitstek. Maar ook de maand dat we wat pondjes extra zien verschijnen op de weegschaal.

En dat terwijl we nu net op ons best aan het Kerstdiner willen verschijnen. Een mooie nauwsluitende jurk of cocktaildress zit ineens niet zoals we ons hadden voorgesteld.  Een rolletje in de zij, of net wat bredere heupen, om nog niet van het uitbuiken na het diner te spreken!

Maar geen zorgen: die geweldige jurk kun je prima aan! Met de juiste shapewear zie je er slanker uit en hoef je niet de hele avond je jurkje recht te trekken. Shapewear is gemaakt van sterk, elastisch materiaal en vormt de natuurlijke vormen van je lichaam, zoals taille, buik, billen, heupen en benen. Zo verbergt een hoge taillebroek de buik, geeft het je een slankere taille en vormt het de billen, terwijl een corselet het bovenlijf shaped. Voor elke ‘probleemzone’ is er een juiste model. In onze Anita comfort en ROSA FAIA collecties bieden wij meerdere verschillende modellen en maten aan.

Silhouet gegarandeerd met “Safina”

In de serie “Safina” van Anita comfort hebben we twee verschillende corseletten met een shapend effect. In verschillende kleuren verkrijgbaar, dus altijd passend en onzichtbaar onder jouw feestelijke kleding.

In vorm met “Twin Shaper”

Ronde billen, een plattere buik, egalere benen en heupen: met onze producten uit de Twin Shaper collectie kun je alle kanten op. De Twin Shaper producten zijn prima te combineren  met de verschillende beha’s die we in de Twin serie hebben.

Mooie vormen met “Clara”

Dames met rondingen houden van “Clara”. Het corselet biedt een perfecte ondersteuning. De driedelige cups zorgen voor een mooie vorming van de borsten, terwijl de slankmakende deelnaden in het voorpand de buik verbergen en de taille vormen.

Verleidelijk in “Lace Rose”

“Lace Rose” bestaat uit een beha met softschalen en een tailleslip. Het ziet er niet alleen verleidelijk uit, maar de tailleslip heeft een vormend effect op de buik, waardoor je optisch slanker oogt.

Elegantie met “Fiore”

Een corselet dat 360 graden rondom uitstekende ondersteuning biedt. Dat is onze “Fiore”, die in twee modellen verkrijgbaar is. Puur vrouwelijk met een delicaat bloemdesign op de voorzijde of subtiel met kant aan de bovenzijde van de cups.

We wensen je alvast hele fijne feestdagen!

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>