De tijden dat je in de lingeriewinkel alleen terecht kon voor klassieke beugelbeha’s of push up beha’s en bijpassende strings en hotpants is voorbij.

Ondertussen is er een uitgebreide keuze in modellen beha’s en is er voor ieder wat wils. Momenteel zijn de beha’s zonder beugels, oftewel wirefree beha’s, erg populair. Doordat er geen beugel in de cup is verwerkt, heeft de wireless beha een hoog draagcomfort. Een dusdanig hoog draagcomfort dat ze prima geschikt zijn voor een Lazy Sunday, of een avondje gezellig op de bank met een boek of Netflix aan. Laat die lange, donkere avonden maar komen!

Softie met kant

Het model ‘Selma’ van ROSA FAIA in het wit is een softbeha met kant. De ideale combinatie van draagcomfort en sexiness.

Ook de modellen ‘Lupina’ en ‘Fleur’ passen perfect in dit plaatje.

Glad en soft

In de serie ‘Havanna’ van Anita Comfort hebben we een nieuwe wirefree beha in skintoon van het gladde microvezel. Het materiaal maakt deze beha perfect geschikt als comfortabele t-shirtbeha. Ook in de collectie van ROSA FAIA hebben we meerdere beugelloze t-shirtbeha’s, zoals in de serie  ‘Josephine’ of ‘Twin’.

Soft en tijdloos

De serie ‘Charlize’ van ROSA FAIA biedt een tijdloze wireless beha in gebroken wit met kant aan de bovenzijde van de cups. Een geweldig setje dat nooit uit de mode raakt!

Welke softbeha past bij jou?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>