Ze zijn tegen iedere trend opgewassen. De snelle mode schaadt hen niet. Ze zijn altijd een goede keuze en kleden de vrouw perfect. Ze hebben stijl en weten die te behouden. Het zijn echte favorieten. Waar we het over hebben? De lingerie klassieker. Elke vrouw zou minstens één van deze favorieten in de lingerielade moeten hebben liggen. Eentje die ze vaker draagt dan de andere – omdat hij simpelweg altijd staat!

Zwarte schoonheden

De zwarte kanten beha is de onbetwiste lingerieklassieker. Hij staat voor sensualiteit, elegantie en vrouwelijke verleiding. Of het nu gaat om een ​​balconette, push-up, beugelbeha of bustier – zwart kant is altijd een elegante blikvanger op de huid. De zwarte beha zal nooit uit de mode raken, maar altijd een fashionstatement blijven. Echte dames doen er daarom goed aan om minstens één zwart setje te hebben.
Overigens: zogenaamde softbeha’s zonder beugels zijn nu erg populair – zacht en comfortabel voor cosy herfstavonden. Bijvoorbeeld de softbeha in de serie Grazia van ROSA FAIA of wil je iets meer opvallen met kant de Havanna van Anita since 1886.

Nostalgie in nude

Huid is uit? Die bewering is zo achterhaald. Hoewel de huidige modellen er misschien net zo uitzien als jaren geleden, zijn ze vandaag de dag heel stijlvol dankzij de verfijnde snitten en details. Door het gebruik van luxueuze materialen is de lingerie helemaal van deze tijd. Ook al is een beha in huidskleur niet het meest sexy kledingstuk, het is het perfecte ondergoed onder lichte kleding. Onder een wit shirt zie je een beha in huidskleur zelfs minder dan een witte – probeer maar uit!
Trouwens: niet alleen lingeriesets in huidskleur zijn sinds een jaar of twee weer trendy, maar ook bodysuits. Zoals het model Havanna met kant en glad microvezel van Anita since 1886.

Onschuldig wit

Witte lingerie ziet er teer, meisjesachtig en onschuldig uit. Een look die veel vrouwen van alle leeftijden leuk vinden. Op een gebruinde huid komt deze understatement-lingerie bijzonder mooi tot zijn recht. Als basis adviseren we een soepele T-shirt beha, die niet zichtbaar is onder strakke blouses en T-shirts. Als het wat meer op mag vallen: beha’s met borduurwerk en kant zijn altijd een goede keuze en investering. Onze tip: Grazia en Selma van Rosa Faia.

Verleidelijk rood

Rode lingerie is de ondeugende verleider die vrouwen in hun la hebben voor speciale gelegenheden zoals Kerstmis en Valentijnsdag. Modieuze dames dragen het ook buiten deze gelegenheden om, want rood is de modekleur van het seizoen. Dat weten we bij Anita ook en met de populaire serie Ancona in een donker wijnrood met kantprint, tonen we hoe volwassen rode lingerie eruit kan zien.

Shape it up!

Voor alle vrouwen die hun love handles graag willen verbergen, zijn body shapers, of shapewear perfect. De broeken die de buik wegtoveren, waren een paar jaar geleden nog saai en niet zo charmant. Maar ze hebben een update gehad en zijn momenteel verkrijgbaar in vele modellen en met leuke details. De klassieker in de shapewear is de ‘fietsbroek’, die buik, taille, billen en heupen zacht modelleert en wonderen kan doen onder strakke kleding. Bij ROSA FAIA vind je praktische en functionele figuurvormende ondermode in de serie Twin Shaper. Je kunt de broek met een gladde beha combineren of juist als contrast met een met kant bewerkte beha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>