Een passie voor het hebben van mooie dingen hoeft geen aanmoediging te zijn om wild te gaan shoppen. Integendeel, investeer beter in goede kwaliteit en items die meerdere seizoenen mee gaan en in de mode blijven. Zo is het ook met lingerie. Een goed passende beha ondersteunt niet alleen de borsten, maar boost ook je zelfvertrouwen. En deze investering loont! Maar welke soort lingerie zou eigenlijk in geen enkele lingerielade mogen ontbreken?

De t-shirt beha

Een gladde beha, ook wel bekend als t-shirt beha, is een beha met naadloze en gladde cups, zodat deze onzichtbaar is onder je bovenkleding. Het is een echte must have, want hij past altijd onder t-shirts, blouses en strakke tops en accentueert op een delicate manier de boezem.
Tip: Caroline van ROSA FAIA.

De strapless beha

De schouder is ook dit jaar weer de blikvanger van de zomermode. Of het nu gaat om bandeautops, een enkele blote schouder of halslijnen die de schouders bloot laten, een beha zonder schouderbanden is dan een must. En dan bedoelen we ook echt ‘zonder schouderbanden’, dus ook niet de plastic doorschijnende.
Tip: de Padded Basic in zwart, nude of wit van ROSA FAIA.

De softbeha

De beha zonder beugel is meestal niet gevoerd. Dit maakt het dragen van een wireless beha heel comfortabel en hij ondersteunt de borsten in hun natuurlijke vorm.
Tip: ons model Selma van ROSA FAIA.

De kleurige beha

Een model met een felle kleur of een romantische pasteltint laat je lekker in je vel zitten en zorgt voor een heerlijk gevoel. Bovendien kan de beha als een kleurig accent onder je bovenkleding gedragen worden, door speels een schouderbandje of een stukje decolleté te laten zien. Frisse kleuren en combinaties met een wow-effect zijn dus onmisbaar.
Tip: Twin van ROSA FAIA in rood

De zwarte kanten beha

Net zoals een little black dress hoort ook een zwarte kanten beha in de kast te liggen van vrouwen die graag hun vrouwelijke kanten benadrukken. Zwart kant is verleidelijk, sensueel en chic en ze raakt nooit uit de mode.
Tip: Mila van ROSA FAIA.

De sportbeha

Of het nu gaat om yoga, pilates, tennis, hardlopen of paardrijden, een goede sportbeha met de juiste ondersteuning is onmisbaar bij het sporten! Het voorkomt dat de borsten te veel op en neer bewegen en er schade ontstaat aan banden, weefsel en huid (striae). Bovendien voorkom je met het dragen van een juiste sportbeha ook dat je pijn hebt aan de borsten tijdens het sporten.
Tip: afhankelijk van intensiteit van de sport, een model van Anita active, zoals onze air control DeltaPad met maximum support.

Een witte of nude beha

Een witte of nude beha is een essentiële basiskleur die niet mag ontbreken in je lingerielade. Het is praktisch en ideaal voor elke dag: het kan makkelijk en op een modieuze manier gecombineerd worden en je ziet er ook onder je bovenkleding altijd goed gekleed uit.
Tip: Edelweiss in wit van ROSA FAIA met fijn borduurwerk.

Bekijk onze nieuwe collectie HIER.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>