Vind jij het moeilijk om je lingerie te kiezen? Ontdek welk type lingerie en welke beha’s het beste bij jou passen.

De romanticus

Hier een ruche, daar een strikje en je bent verliefd op stofjes en kantjes? Genoeg signalen dat jij een romanticus bent. Hoe speelser en schattiger de lingerie, hoe liever je het draagt. Fijne kleuren, transparante stoffen, weelderig borduurwerk, mooie kantjes en sierlijke schouderbandjes zijn voor jou een must in lingerie. Jouw mode voorbeelden: Marilyn Monroe, Brigitte Bardot en Doris Day.

Het beste model voor jou: “Josephine” van ROSA FAIA met borduursel op de cups en schouderbandjes en een schattig bloemetje tussen de cups.

De cosy-one

Joggingbroek aan en beha uit! Als dat het eerste is wat je doet als je thuiskomt, dan ben je waarschijnlijk iemand die lekker in d’r velletje zit. Hoge hakken hoeven niet zo van jou, want die staan vooral leuk onder een minirok. Je bent een nonchalante dame en hebt een ontspannen houding ten opzichte van lingerie: je geeft de voorkeur aan zachte materialen en het moet vooral niet knellen. Zachte beha’s en broekjes zijn voor jou ideaal. Een beetje meisjesachtig kan geen kwaad, maar laat alsjeblieft die ruches en strikjes achterwege.

Het beste model voor jou: “Twin” van ROSA FAIA, zowel verkrijgbaar als softbeha of beha met beugel.

De praktische

Minimalistische inrichting in huis, veel basics in de garderobe: je houdt van spullen en mode die hun doel dienen. Voor jou is lingerie meer een noodzaak dan een sexy accessoire. Daarom heb je je kast ook niet volgeladen met lingerie, maar een paar favoriete modellen in neutrale kleuren. Ideaal voor jou zijn soepele T-shirtbeha’s en naadloze slip die lekker comfortabel zitten en perfect combineren onder je basics.

Het beste model voor jou: onze spacer-bh’s. Lees onze blogpost “Spacer trend” voor inspiratie.

De nostalgische

Ben je gek op servies met bloemenpatronen, oude films en Dita von Teese? Dan ben je een vrouw op zoek naar inspiratie voor decoratie, styling en lifestyle in het verleden. Wat een geluk dat de retro-look in de lingerie weer terug is! Dus je kunt naar hartenlust je lingeriecollectie met corseletten, jarretels en verleidelijke, speelse modellen uitbreiden.

Het beste model voor jou: de beugelloze beha “Charlize” met borduurwerk op de cups en schouderbandjes.Vanaf januari is deze serie ook in het zacht roze verkrijgbaar.

De sensuele

Je houdt van je vrouwelijke rondingen, je elegant te kleden en je weet waar je voor staat. Je vriendinnen beschrijven je als klassiek en stijlvol – een echt compliment voor jou. Je houdt niet van experimenteren en daarom kies jij je vaste modellen en kleuren lingerie. Jouw lingerie mag best een borduursel of transparante stoffen hebben, maar wel met klasse en niveau. Zwarte lingerie is vast onderdeel in jouw lingeriekast, evenals meer praktische modellen of een verleidelijke set in een mooie kleur voor speciale gelegenheden.

Het beste model voor jou: beugelbeha “Selma” in zwart of wit met bijpassende shorty. Wow!

De sportieve

Meisjesdingen, roze en glitter zijn niet jouw ding. Jij houdt van simpel, zonder franje en graag in een neutrale kleur. Sportieve stijlen spreken jou aan. En laat de sportieve stijl nu ook de lingeriewereld veroveren! Gladde materialen, comfort, ademend en mooie kleuren. Ideaal voor dagelijks gebruik. En omdat je ook fysiek fit wilt zijn, mag je jezelf best trakteren op een sportbeha, waar je nog lang plezier van zult hebben!

Het beste model voor jou: “air control DeltaPad” van Anita active.

De Anita en ROSA FAIA collecties zijn verkrijgbaar bij de speciaalzaak. Weten waar? Check onze shoplocator.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>