Produkt zoeken

Product aanbevelingen

Uw mening is belangrijk voor ons! Daarom zijn wij bijzonder trots wanneer uw feedback gebruikt wordt bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

Optimaal draagcomfort

"Ik waardeer vooral de goede pasvorm, het aangename materiaal en de goede afwerking van een ROSA FAIA beha. Ik draag overwegend beugelbeha´s van Rosa Faia omdat zij optimaal zitten en er zeer goed uitzien en aangenaam te dragen zijn."

Corinna Siersch

Anita model

Past als gegoten!

"Ik ben dol op deze beha! Ik dacht eerst dat hij niet zou kunnen passen. Ik heb eigenlijk 95 C en heb nu 90 D geprobeerd en hij past zooooo goed!"

Antje Kramer

Downhillkampioen

Anita fan

"Ik draag al langer en graag Anita beha´s. Sinds ik echter testdraagster bij Anita ben, draag ik alleen maar meer ANITA lingerie. Ik waardeer Anita vanwege de kwaliteit, de zorgvuldigheid bij de ontwikkeling en natuurlijk de optiek."

Elisabeth Fischer

Anita testdraagster

What woman want!

"Ik heb de Anita momentum sportbeha en de bijpassende slips en ben totaal overtuigd! Inmiddels heb ik er een tweede exemplaar bijgekocht, omdat ik ze zeer intensief gebruik. Het is echt de beste sportbeha die je onder je sportkleding dragen kan en ziet er daarnaast ook nog superstylish uit, wanneer je je voor of na een wedstrijd omkleedt."

Susanne Krzywicki

Eigenaresse van een dansschool

Als een tweede huid!

"Het draagcomfort van de sportbeha´s is onbeschrijfelijk - aangenaam als een tweede huid en bij het sporten voel ik mij daarmee altijd goed. Natuurlijk adviseer ik de deelnemers bij de Bodensee Vrouwenloop de Anita active sportbeha´s en ook zij zijn enthousiaste Anita fans."

Verena Eugster

Organisator Bodensee Vrouwenloop

 

Geen dag zonder!

Als zeer actieve sportvrouw met cupmaat D is een goed zittende sportbeha belangrijk voor mij. Ik heb jarenlang gezocht maar was eigenlijk nooit echt tevreden. De ondersteuning was slecht, de pasvorm miserabel of een compleet gebrek aan vochtigheidstransport, om van de looks nog maar te zwijgen … Gelukkig heb ik nu de Anita sportbeha´s ontdekt! Ik heb nog nooit een betere sportbeha gedragen en ben er zeer tevreden over. Ondanks transpireren voelt mijn huid droog, door de bredere schouderbanden heb ik geen last van mijn schouders, mijn borsten blijven mooi gevormd (geen platte en brede buste zoals bij veel andere sportbeha´s) en ik heb geen last van huidirritatie dankzij de naadloze binnenkant van de cup. Afhankelijk welke sport ik ga beoefenen, kies ik mijn sportbeha. Ook het ontwerp van de Anita sportbeha´s ziet er goed uit. Dat laat je graag zien in de kleedkamer!

Gaby Buchner-Dietl

Bike Guide - Lady Bike Camps