Produkt zoeken

Achter de schermen

Onze verantwoording

Wereldwijd zijn iedere dag honderden medewerkers in onze productie bezig met het naaien van Anita en ROSA FAIA produkten met de beste pasvorm, het hoogste draagcomfort en eersteklas kwaliteit. Dat is moeilijk, veeleisend, maar ook eervol werk.

Wij zijn het aan onze medewerkers dan ook meer dan verplicht actief verantwoordelijkheid te nemen voor hun arbeidsplek en voor de arbeidsomstandigheden ter plaatse. In het bijzonder ook in onze fabrieken in Thailand en Myanmar.

  

Onze arbeidsomstandigheden

Respect voor de medewerkers van ANITA is een deel van de levensinstelling en filosofie van eigenaar Georg Weber-Unger.

In onze fabrieken in Portugal enTsjechië, maar ook in onze Thaise en Burmese producties komt dit tot uiting. Schone, goed verlichte en hygienische arbeidsplaatsen met moderne uitrusting en een optimaal klimaat zijn vanzelfsprekend. Net als medische verzorging voor medewerkers en de ondersteuning in geval van ziekte.

  

Voor Georg Weber-Unger zijn vooral het bereiden van maaltijden voor onze medewerkers van persoonlijk belang. De kwaliteit en de voedingswaarde van het eten is bij ons echt een zaak van de ´Chef´ !

In al onze fabrieken wordt georganiseerd gewerkt. Er zijn afgesproken pauze tijden en eerlijke vakantie afspraken, in het weekend en tijdens feestdagen werken wij niet, wat vooral in Azië een echte uitzondering is.


Daarnaast  bieden wij onze medewerkers georganiseerde en eenvoudige reismogelijkheden: onze locaties liggen in een mooie omgeving en in de natuur en altijd buiten de typische industriegebieden.


Hier krijg je een indruk van de arbeidsomstandigheden op onze locaties in Thailand en Myanmar en een kijkje achter de schermen van onze Aziatische productie!