Produkt zoeken

Impressie van onze events

"Happy Mom to be" - Event

Wat een fantastische dag! Op zondag 10 september vond het Happy Mom to be event plaats op het strand in Zandvoort.

Twaalf prachtige zwangere vrouwen kregen o.a. een presentatie over hypnobirthing, een ontspanningmassage en een yoga workout. Uiteraard hebben zij uitgebreid kennis kunnen maken de producten van Anita maternity en Anita active. Kijk en geniet mee van deze heerlijke verwendag!

#supermom #superwife #superwoman 


Bounce Event

Hoe kun je een sportbeha beter testen dan tijdens een pittige workout op trampolines? Op zaterdag 1 april verzamelden zich in Amsterdam zo´n 25 enthousiaste vrouwen om de nieuwe prijswinnende sportbeha air control deltapad aan de ultieme test te onderwerpen.

Na deze superleuke, maar ook intensieve bootcamp training was er nog voldoende gelegenheid voor ontspanning met heerlijke hapjes en een lekker drankje. Ook de voetjes werden vertroeteld met de fijne producten van Weleda.

Iedereen ging naar huis met een goed gevulde goodiebag, mede mogelijk gemaakt door Runnersworld Magazine, en een mega glimlach!


Antwerp 10 miles & Marathon 2017

Met regelmatige training in Antwerpen onder leiding van fitcoach Fré Heylen en pittige loopscholingen in Nederland van Olympisch atleet Robert Lathouwers zijn zo´n 40 vrouwen klaargestoomd voor deelname aan de 10Miles van Antwerpen. Op zondag 23 april liep het Anita active Benelux team verdeeld over de 5K en 10Miles.

De geweldige sfeer in de stad, de aanmoedigingen van de vele toeschouwers en natuurlijk de fantastische prestaties van de deelnemers, maakten het een zeer geslaagde dag!

Kickoff

Event


Cross Fit Event 2016

Op woensdag 26 oktober vond in Amsterdam het Anita active CrossFit event plaats. Voor deze gelegenheid had Crossfit Zeeburg zijn deuren geopend voor 15 bloggers én hun gasten.

Met een yogales, een CrossFit AMRAP workout én een hardloopclinic onder leiding van niemand minder dan Robert Lathouwers, kijken wij terug op een zeer geslaagde middag.