Produkt zoeken

Waarom Anita?

Hoogste kwaliteitsnormen

ANITA en ROSA FAIA staan ​​voor lingerie en badkleding met een perfecte pasvorm, de hoogste functie en betoverende esthetiek.

Ons doel is om elke vrouw en ieder figuur de passende beha of bikini aan te bieden. Daarom ligt onze focus niet alleen op standaardmaten, maar strekt deze zich uit tot grote cups en onderwijdtes.

Nieuwe trends, jarenlange ervaring en het enthousiasme voor het dragen van mooie producten dragen bij aan de kwaliteit en resulteren in een beha, die niet alleen optimaal zit, maar ook elegant en attractief is.

Elke dag ontwerpen wij nieuwe lingerie en badkleding voor jou en zetten onze ideeën om in de mooiste modellen.

Met één doel: lingerie waar je van houdt

Perfecte pasvorm

De sleutel tot goed passende lingerie

Wij zien het als onze taak om aan jouw individuele lingerie-behoeften te voldoen. Zo werken wij al ruim 130 jaar om jou te voorzien van de meest functionele modellen die altijd de beste pasvorm bieden.

Daarom doen onze ANITA-directrices ook onderzoek en worden onze beha's op tal van testvrouwen met een grote verscheidenheid aan figuurtypen en eisen getest.

We zijn erg trots op onze hoogwaardige lingerie, maar proberen altijd een beetje beter te worden, zodat ook jij meer dan tevreden bent met ons ondergoed.

 

Hoge functionaliteit

Het hart van een goede beha

In onze lingerie en badkleding letten we niet alleen op een geweldige look, maar vooral op de speciale functie.

Goede steun, stevige pasvorm en compromisloos comfort zijn de basis van een goede beha.

Voor grote borsten is daarom de speciale Big Cup Support exclusief door ANITA ontwikkeld. Dit zorgt voor een mooie borstvorm, de beste ondersteuning en het hoogste comfort tot in cup J.

Betoverende esthetiek

Modern, maar tijdloos

Natuurlijk moet een vrouw zich in een beha niet alleen goed voelen, maar ook mooi en aantrekkelijk.

Ons creatieve team brengt een verscheidenheid aan factoren in harmonie. Kleuren en patronen, kant en borduurwerk, bandjes en details.

Voor ons is het vooral belangrijk om nieuwe trends te combineren met moderne snitten tot hoogstaande ontwerpen. Daarnaast besteden we expliciet aandacht aan tijdloosheid en elegantie in onze lingerie, zodat je lang kunt genieten van je beha's en slips.

Materiaal en leveranciers

Hoogwaardige stoffen, borduurwerk en fournituren

Zwitsers borduurwerk of kant uit Frankrijk: voor Anita en ROSA FAIA lingerie en badmode worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt.

Onze leveranciers komen voor 70% uit Duitsland, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, België, Spanje of Zwitserland. Rond de 30% van onze stoffen en materialen betrekken wij uit Azië, waaronder ook de Aziatische dependances van onze Europese leveranciers vallen - het overgrote deel daarvan uit Thailand. Van deze 160 leveranciers verkrijgen wij alle materialen, die wij bij de fabricage van onze lingerie- en badartikelen nodig hebben: elastische stoffen, kant- en rubberbandjes, garen, sluitingen en tule.

In veel gevallen werken wij al decennia lang vol vertrouwen samen en waarderen deze samenwerking zeer: in termen van kwaliteit, milieuvriendelijkheid in de vervaardiging en de creatieve samenwerking in de ontwikkeling.

Productie

Van ontwerp tot eindproduct

Wereldwijd hebben wij de naam van de beste pasvorm, hoogste draagcomfort en eerste klas kwaliteit. Daarom maken wij alles zelf: van ontwerp tot aan kant-en-klaar produkt.

Ieder materiaal dat wij verwerken, wordt getest. Iedere meter, iedere rol! Zo kunnen wij onze kwaliteit garanderen.

Daarnaast wordt iedere Anita en ROSA FAIA beha, voordat hij verpakt word, aan een gedetailleerde eindcontrole onderworpen. De consument krijgt zo een echt kwaliteitsprodukt, betrouwbaar en zonder problemen. Met onze eisen aan kwaliteit en controle zetten wij steeds weer de standaard in de branche.