Produkt zoeken

Kwaliteit

Materiaal en leveranciers

Zwitsers borduurwerk of kant uit Frankrijk: Voor Anita en ROSA FAIA lingerie en badmode worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt.

Onze leveranciers komen voor 70% uit Duitsland, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, België, Spanje of Zwitserland. Rond de 30% van onze stoffen en materialen betrekken wij uit Azië, waaronder ook de Aziatische dependances van onze Europese leveranciers vallen - het overgrote deel daarvan uit Thailand.


 

Van deze 160 leveranciers betrekken wij alle materialen, die wij bij de fabricage van onze lingerie- en badartikelen nodig hebben: elastische stoffen, kant- en rubberbandjes, garen, sluitingen en tule.

In veel gevallen werken wij al decennia lang vol vertrouwen samen en waarderen deze samenwerking zeer: in termen van kwaliteit, milieuvriendelijkheid in de vervaardiging en de creatieve samenwerking in de ontwikkeling.

Productie

Wereldwijd hebben wij de naam van de beste pasvorm, hoogste draagcomfort en eerste klas kwaliteit. Daarom maken wij alles zelf: van ontwerp tot aan kant-en-klaar produkt.

Controle

Ieder materiaal dat wij verwerken, wordt getest. Iedere meter, iedere rol! Zo kunnen wij onze kwaliteit garanderen.

Daarnaast wordt iedere Anita en ROSA FAIA beha, voordat hij verpakt word, aan een gedetailleerde eindcontrole onderworpen. De consument krijgt zo een echt kwaliteitsprodukt, betrouwbaar en zonder problemen. Met onze eisen aan kwaliteit en controle zetten wij steeds weer de standaard in de branche.