Produkt zoeken

Anita care

ANITA CARES

Het Anita care assortiment is speciaal afgestemd op de individuele behoeften van vrouwen na een borstoperatie.

Onze hoogwaardige borstprotheses, elegante prothesebeha's en prachtige badkleding staan voor een zorgeloos, veilig gevoel in elke situatie.

Nieuwe care beha's

vrouwelijk - comfortabel - veilig

Jij zoekt...

Breast care uit één hand

Prothesebeha's, badmode & borstprotheses

Weet je dat wij meer dan 45 jaar ervaring hebben met het vervaardigen van borstprotheses? De borstprotheses, prothesebeha's en badmode worden door Anita zelf ontworpen en geproduceerd. Zo worden de collecties perfect op elkaar afgestemd.

Naast dit assortiment bieden wij ook producten voor post-operatieve zorg, zoals compressiebeha's of lymfatische steunproducten, die een snel genezingsproces na een operatie bevorderen.

Al onze modellen zijn afgestemd op maximale zekerheid, het hoogste draagcomfort in een aantrekkelijke en modieuze look. Voordat de producten verkocht worden, worden ze eerst uitvoerig getest door vrouwen, die te maken hebben gehad met een borstoperatieve ingreep.

Je kunt er zeker van zijn dat de producten van Anita care van de hoogste kwalitieit zijn.

De wereld van Anita care

Function meets fashion: onze nieuwste prothesebeha’s

Mooie en verleidelijke lingerie en badmode met de hoogste draagcomfort waarbij je nagenoeg onzichtbaar een prothese kunt dragen? Maak kennis met onze nieuwe collectie in Anita care.

Naar ons blog

Trendy beachwear voor prothese-draagsters

Zorgeloos genieten van zon, zee en strand. De badmode collectie van Anita care combineert functionaliteit en mode op een moderne manier en is gebaseerd op de huidige trends in beachwear.

Naar ons blog