Produkt zoeken

Anita care

ANITA CARES

Het Anita care assortiment is speciaal afgestemd op de individuele behoeften van vrouwen na een borstoperatie.

Onze hoogwaardige borstprotheses, elegante prothesebeha's en prachtige badkleding staan voor een zorgeloos, veilig gevoel in elke situatie.

Nieuwe care beha's

vrouwelijk - comfortabel - veilig

Jij zoekt...

Breast care uit één hand

Prothesebeha's, badmode & borstprotheses

Weet je dat wij meer dan 45 jaar ervaring hebben met het vervaardigen van borstprotheses? De borstprotheses, prothesebeha's en badmode worden door Anita zelf ontworpen en geproduceerd. Zo worden de collecties perfect op elkaar afgestemd.

Naast dit assortiment bieden wij ook producten voor post-operatieve zorg, zoals compressiebeha's of lymfatische steunproducten, die een snel genezingsproces na een operatie bevorderen.

Al onze modellen zijn afgestemd op maximale zekerheid, het hoogste draagcomfort in een aantrekkelijke en modieuze look. Voordat de producten verkocht worden, worden ze eerst uitvoerig getest door vrouwen, die te maken hebben gehad met een borstoperatieve ingreep.

Je kunt er zeker van zijn dat de producten van Anita care van de hoogste kwalitieit zijn.

De wereld van Anita care

Voor de borstgeopereerde  vrouw - lees alles over onze borstprotheses, prothesebeha's en
prothesebadcollectie op ons blog Anita's wereld.

Vier het leven

De confrontatie die 1 op de 7 vrouwen in Nederland in haar leven aan gaat. Borstkanker. Een vreselijke ziekte met nog te vaak een dodelijk gevolg. Een ingrijpende ziekte voor patiënt en de omgeving.

Naar ons blog

Prothesebeha’s: dit moet je weten

In 1976 kwam de eerste siliconen borstprothese van Anita care op de markt. De ontwikkelingen stonden niet stil en er is veel veranderd. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een prothesebeha?

Naar ons blog