Produkt zoeken

Anita Maternity

De bijzonderheden van Anita maternity

Anita maternity ondersteunt jonge moeders in alle 3 de fases: tijdens de zwangerschap, gedurende de periode van borstvoeding en bij het herstel. De hoogste kwaliteitsnormen in het ontwerp, vakmanschap en pasvorm, evenals de zorgvuldige selectie van huidvriendelijke materialen zijn de basis van Anity maternity.

Je zoekt ...

Zwangerschap, borstvoeding en herstel

Effectief herstel

Na een geboorte is je buik niet meteen de oude. Je lichaam moet zich herstellen en de zwangerschapskilo’s verdwijnen niet vanzelf. Van sporten is de eerste weken geen sprake.

De ReBelt panty ondersteunt de buik, billen en heupen na een zwangerschap effectief zonder te knellen, modelleert en bevordert het herstel.

Rebelt panty

Anita® steunprincipe

Een zwangerschap is een enorme belasting voor het lichaam en vooral voor de rug. Lees meer over de speciale werking van de zacht ondersteunende Anita maternity Babybelts.

Babybelt

Mooie badmode 

Tijdens je zwangerschap kun je met plezier blijven zwemmen. Anita maternity biedt prachtige badpakken en bikini’s, die voldoende ruimte bieden voor de groeiende buik en borsten.

Badmode

Anita's Wereld - blog

Voor zwangere en borstvoeding gevende moeders - lees over zwangerschap en borstvoeding
op ons blog Anita's wereld.

Wel of geen beugel?

Jonge moeders die borstvoeding geven hebben behoefte aan een comfortabele en praktische voedingsbeha. Maar kies jij er eentje zonder of met beugels? We geven je tips voor het kiezen van de beha die bij jou past.

naar ons blog

Bikini, tankini of badpak?

Wat trek je aan als je naar het strand gaat? Wil je je mooie babybuik benadrukken of toch liever je nieuwe curves bedekken? We laten in deze stijlgids zien welke modieuze opties je hebt.

naar ons blog