Produkt zoeken

Anita - merken en collecties

Anita since 1886

... vormt zich naar het vrouwelijke figuur met rondingen door lingerie met perfecte pasvorm en het hoogste draagcomfort.

Naar merk

Anita active

... sportbeha's inspireren sportieve vrouwen met hun stijl en vooral hun hoge functionaliteit.
 

Naar merk

Anita care

... biedt perfect op elkaar afgestemde borstprothesen, speciale badmode en beha’s met cupafsluiters.

Naar merk

Anita maternity

... zorgt voor moeders tijdens zwangerschap, borstvoeding en herstel
 

Naar merk

Ondermode en badmode met superieure pasvorm

We combineren een perfecte pasvorm met betoverende esthetiek en de hoogste kwaliteit.

Onze producten worden ontwikkeld en vervaardigd volgens de nieuwste knowhow en materialen van de hoogste kwaliteit.
 

Lingerie is niet alleen het eerste kledingstuk waar vrouwen 's morgens aan denken, maar ook het kledingstuk dat het dichtst bij hun huid komt. Daarom is het bijzonder belangrijk dat de beha, de body of het slipje optimaal zit en zich nauwelijks merkbaar naar het individuele lichaam vormt.

Onze productlijnen bedienen elke vrouw, elk figuur en iedere -eis.

Bij Anita since 1886 vind je klassieke, moderne softbeha's en corseletten die het vrouwelijke figuur vakkundig vormen met bijzonder aangename en functionele materialen. Afhankelijk van het model beschermen bredere en gevoerde schouderbanden de schouders en nek om spanning en rugpijn te voorkomen. Vormende bodies en panty broekjes zijn ideaal om kleinere probleemgebieden op de buik, heupen en billen te verhullen.

Echte motivatieboosters zijn onze zeer functionele sportbeha's van Anita active. Hier komt elke sportenthousiaste vrouw aan haar trekken. Afhankelijk van de sportieve activiteit en de intensiteit van de workouts, bieden ze de juiste functie voor de behoeften van de draagster. In ons assortiment sportbeha’s is er keuze tussen sportbeha’s met een verhullende schaal, gekruiste schouderbanden, beugels of bijzonder lichte materialen. Tot in cup H bieden ze de perfecte ondersteuning voor elke sport.

Een bijzonder assortiment van eerste verzorgingsbeha’s, prothesebeha's en –badkleding en borstprotheses is beschikbaar in onze Anita care collectie. In nauwe samenwerking met medisch specialisten en getroffen vrouwen, ontwikkelen we voortdurend nieuwe, hoogfunctionele breast care producten om borstgeopereerde vrouwen te helpen. Prothesebeha's en -badkleding hebben genaaide cupafsluiters voor de prothese, evenals een speciale snit om eventuele littekens en de borstprothese te verbergen. De speciale beha's van Anita care zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en matchen met de slips uit de ROSA FAIA en Anita since 1886 collecties. Comfort voor elke vrouw en je naar eigen smaak vrouwelijk kunnen voelen.

Anita maternity voorziet in ondergoed voor een ​​zeer speciale fase in het leven: de zwangerschap en periode van borstvoeding. Niet alleen de buik verandert tijdens de zwangerschap. De boezem groeit gelijk met de baby. Onze productlijn biedt prachtige zwangerschapslingerie en voedingsbeha's, perfect in hun functie en esthetiek. Onze Rebeltproducten helpen bij het herstel van je lichaam na de zwangerschap.

Op de voorgrond van al onze lingerie en badkleding staat altijd de uitstekende pasvorm, hoge functionaliteit, optimaal comfort en een moderne look.