Produkt zoeken

Competent sinds 1886

ANITA

Bijzondere lingerie en badmode, geniale pasvorm, comfort zonder compromissen en hoge kwaliteit: Daarvoor staat de onderneming Anita Dr. Helbig al meer dan 125 jaar!

Wereldwijd vertegenwoordigen wij twee merken: ANITA SINCE 1886 en ROSA FAIA. Onder deze twee merken ontwikkelen, produceren en verkopen wij beha´s en badmode voor de verschillende figuurtypes, ook voor grote cups en ook voor grote ondercupwijdtes.

Al onze producten worden doelgericht  voor de respectievelijke figuren en gebruiksmomenten van onze klanten ontwikkelt: Volslanke vrouwen of grote cups, moeders die borstvoeding geven of vrouwen die sport beoefenen vinden bij ons een omvangrijk aanbod aan onderkleding, net als vrouwen die een borstoperatie moeten ondergaan.

Familie onderneming

Wij zijn een traditionele familie onderneming met het hoofdkantoor in oberbayerisch Brannenburg, die door de vierde generatie Georg Weber-Unger en zijn beide zoons Georg en Johannes gevoerd wordt. In Brannenburg aan de rand van de Alpen ontwikkelen en ontwerpen wij alle artikelen. Wereldwijd opereren wij in vier eigen fabrieken, waarin rond de 800 naaisters Anita en ROSA FAIA vervaardigen. Alles bij elkaar genomen onderhouden wij wereldwijd 20 eigen bedrijven en hebben meer dan 1.600 medewerkers in dienst.

Wie bij ANITA  werkt, is deel van de familie. Bij ons zijn er vele medewerkers die meer dan 30 jaar in de firma werkzaam zijn of waarvan de ouders ook bij het bedrijf hebben gewerkt.

Uniek

Sinds 1886 streven wij naar overtuigende kwaliteit en uniekheid van onze produkten. Onze dagelijks doel is het, de draagsters van onze produkten een stuk meer levenskwaliteit, comfort en schoonheid te geven. Vaak bezitten onze artikelen kleine kenmerken, die vaak verstopt zijn, of die je op het eerste oog niet ziet, maar bij het dragen of in het dagelijks gebruik een duidelijk verschil maken in welzijn en comfort.