Produkt zoeken

Bad Tölz - Prothese productie

ANITA Dr. Helbig GmbH (D)

Functie: Productie van borstprotheses

Medewerkers: Ongeveer 40

Productieleiding: Stephan Volk

Adres:
Förchenholzstrasse 23
83646 Bad Tölz / Duitsland

Tel.: +49 8041 799 489-0
E-Mail: anita.de@anita.net

Made in Germany - Sinds 1992 komen ANITA borstprotheses uit het mooie Bad Tölz in Oberbayern

In onze kleine protheseproductie in het Alpenland vervaardigen wij al meer dan 20 jaar kwalitatief uiterst hoogwaardige borstprotheses, die wereldwijd tot de besten behoren. ANITA is een pionier op het gebied van borstprotheses en wereldwijd de enige aanbieder, die lingerie en badmode voor borstgeopereerde vrouwen werkelijk zelf ontwikkeld en produceert.

Alle Anita protheses zijn qua pasvorm, natuurlijkheid, gewicht en uitvoering optimaal op Anita care beha´s en de overeenkomstige behoeftes van vrouwen afgestemd. Alles komt bij ons uit één hand, wat tot een uniek draaggevoel leidt.

De vervaardiging van een prothese duurt ongeveer 2,5 uur en omvat vele arbeidsstappen, die allen handarbeid betreffen. Daarnaast zijn ongeveer 150 vormen voor één prothese alle maten en varianten nodig. Deze vormen worden ook in Bad Tölz ontwikkeld en vervaardigd. Voor productieleider Stephan Volk zijn het de veelzijdige en afwisselende opgaven die zijn werk bepalen. „Het gevoel met een optimale protheseverzorging en de daarbij passende Anita beha kwaliteit van leven en zekerheid te kunnen geven aan de borstgeopereerde vrouwen“ is voor hem de mooiste beloning voor zijn werk.