Produkt zoeken

Chonburi: ANITA Thailand

ANITA Co. Ltd.
(Thailand)

Functie:

Procurement. voorproductie, productie, ontwikkeling en verkoop

Medewerkers: Ongeveer 300

Bedrijfsleiding:

Georg Weber-Unger

Stephan Seidel

Adres:
Tambon Nongree, Amphur Muang
Chonburi 20000/ Thailand

Tel.: +66 38 26 57 00
E-Mail: rapipat.kanjanasing@anita.net

Middelpunt van het leven Thailand

In vergelijking met onze fabriek in Myanmar waar uitsluitend productie plaatsvindt, is Thailand een volledig concept. Dat betekent ons Aziatisch ANITA-hoofdkantoor met verschillende functies.

Stephan Seidel, geboren in Rosenheim, is sinds 2006 bedrijfsleider in Chonburi. „In beginsel zijn veel functies gelijk als op het Europese hoofdkantoor in Brannenburg. De opbouw van de produktie is al vergevorderd, terwijl design en ontwikkeling en ook de verkoop nog in de kinderschoenen staan. Omdat de kledingindustrie over het algemeen de laatste jaren naar Azie is verplaatst, krijgt onze Aziatische vestiging en vooral het hoofdkantoor in Thailand een belangrijke betekenis. De firma in Chonburi moet in de toekomst nog sterker ingezet worden als ontwikkelings- en aanbestedingsplatform. Niet alleen voor e produktie van artikelen hie in Azie, maar ook voor het hoofdkantoor en de markten in Europa.

Stephan Seidels hart ligt weliswaar in Duitsland en zijn geboortegrond niet ver van het hoofdkantoor van het hoofdkantoor in Brannennburg, desondanks heeft hij Azie gekozen als middelpunt van het leven.

Azie heeft mij geheel in de greep en gefascineerd. De „Aziatische levendigheid“, die echter ook rust brengt in de bedrijfsmatige structuren en verplichtingen en een zekere mate van flexibiliteit vraagt in de interpretatie en omzetting. Economisch is Azie sinds jaren de meest dynamische regio in de wereld."