Produkt zoeken

Herálec: Onze productiefabriek in Tsjechië

ANITA Moravia s.r.o.

Functie:

Productie en verkoop

Medewerkers: Ongeveer 200

Bedrijfsleiding:

Dr. Clemens Friemel

Elisabeth Volárová


Adres:
Herálec 89 
592 01 Herálec/ Tsjechië

Tel.: +420 566 653 611
E-Mail: anita.cz@anita.net

Geboorteplaats van onze sportbeha´s

Tussen Praag en Brno ligt onze fabriek in de Tsjechische plaats Herálec. Daar wordt onder leiding van Elisabeth Volárová - die sinds 2007 in dienst is - lingerie en badmode met het zwaartepunt op sportbeha´s geproduceerd. En dat al sinds 1997. Het hoofdkantoor in Duitsland geeft aan de hand van productie documenten door welke lingerie- en badmode artikelen genaaid moeten worden. De rond de 200 medewerkers ontvangen daarnaast de reeds gesneden onderdelen met accessoires (garen, elastische bandjes en sluitingen). Aansluitend worden de atikelen over de werkgroepen verdeeld en daar met de hand op speciale naaimachines geproduceerd.

Ons Tsjechische bedrijf is zeer nauw met Brannenburg verbonden. Dagelijks is er contact over de productie, maar ook boekhouding of personeelszaken. Ongeveer tweederde van de medewerkers komt uit het kleine dorp Herálec, de rest uit de omliggende dorpen.

Voor bedrijfsleider Elisabeth Volárová is „het werk nooit routine en heeft iedere dag weer nieuwe uitdagingen, wat betreft produkten, personeel of de artikelen. Slechts 30% is planbaar, de rest hangt af van de afloop van de dag.“