Produkt zoeken

Kufstein: Logistiek wereldwijd

ANITA Dr. Helbig GmbH (O)

Functie:

Centraal magazijn, logistiek en verkoop Oostenrijk

Medewerkers: Ongeveer 100

Bedrijfsleiding:

Georg Weber-Unger

Georg Weber-Unger jun.

Johannes Weber-Unger

Leiding logistiek: Andreas Perktold

Leiding magazijn: Salvatore Landolfo

Adres:
Endach 40
6330 Kufstein / Oostenrijk

Tel.: +43 53 726 97 03 33
E-Mail: anita.at@anita.net

1 miljoen beha´s en badpakken op voorraad!

Wie het gebouw in Kufstein binnen gaat, merkt direct het bijzondere arbeidsklimaat en de Tiroler hartelijkheid. Schone, goed verlichte arbeidsplaatsen op meer dan 10.000 m2 bieden de meer dan 100 medewerkers een omgeving waarin zij zich prettig kunnen voelen.

Dagelijks worden hier zo´n 15.000 aangeleverde artikelen verpakt. Gemiddeld zijn dat zo´n 65.000 artikelen die iedere week in het magazijn aangeleverd worden. Vervolgens worden de artikelen in de stellingen geplaatst. Daar zijn zo´n 900.000 lingerie artikelen voorradig en tegen het einde van het jaar komen daar nog zo´n 300.000 badmode artikelen bij. Vanuit het magazijn vervolgen de bestelde goederen hun weg op de lopende band - per maand zijn dat tussen de 25.000 - 30.000 zendingen. In totaal verlaten rond de 4 miljoen artikelen het logistiek centrum op weg naar de winkels en speciaalzaken in binnen- en buitenland. Verantwoordelijk voor een probleemloze afloop is logistiek leider Andreas Perktold. Hij is verantwoordelijk voor de douane- en verzendafhandeling en is al meer dan 30 jaar in de firma werkzaam. De man aan zijn zijde is Salvatore Landolfo. Hij leidt het magazijn, de goedereninkomst en de verpakking van de aangeleverde artikelen.

Voor Andreas Perktold is zijn werk bijzonder omdat er altijd weer iets nieuws te doen is. „Wij zijn zeer bescheiden, maar ik zou kunnen zeggen, onzer een moderne en goed gestructureerde logitiek kan een grote onderneming als ANITA niet meer bestaan. Wat voor ons telt, is de beste kwaliteit in levering en service!“