Produkt zoeken

Onze visie

Er is niets belangrijkers dan een goed passende beha!

Sinds jaren werken wij dagelijks aan de pasvorm, de kwaliteit en het comfort van onze artikelen. Wij stoppen niet, om altijd beter en perfekter te worden. Aan de andere kant houden wij ons bezig met het modische aspect van onze produkten. Doel is om zo mogelijk ´tijdloos chic´ te zijn, we willen geen kortlopende eendagsvliegen, met designs en vormen de vandaag, maar ook over drie jaar goed zijn!

Daarnaast dienen onze produkten een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit van onze draagsters. Wij spreken sinds jaren met honderden vrouwen. Een kwalitatief hoogwaardige en perfekt geconstrueerde beha, kan jouw dag zoveel beter maken. Er is niets aangenamers, dan wel belangrijkers dan een goed passende beha.

Bij de onderneming ANITA willen wij in elk geval al onze wereldwijde arbeidsplaatsen met een eerlijke beloning zeker stellen. Wij hebben wereldwijd meer dan 1.500 mensen in dienst en achter deze mensen staan 1.500 families. Dat is een grote verantwoording!

Wij wensen dat wij voortdurend plezier beleven aan ons werk en de dagelijkse uitdagingen die daarbij horen. Wanneer je bedenkt dat een medewerker zo´n 40 tot 50 jaar van zijn leven werkend doorbrengt, dan moet plezier daar een vast onderdeel van zijn. Daarnaast willen wij absoluut onze natuurlijke bronnen sparen. Er is al genoeg plastic wat op de zeebodem ligt, daar moeten wij niet nog wat bijgooien.