Produkt zoeken

Onze visie

Er is niets belangrijker dan een perfect passende beha!

Sinds jaren werken wij dagelijks aan de pasvorm, de kwaliteit en het comfort van onze artikelen. Wij stoppen niet, maar streven er naar om altijd beter en perfekter te worden.

Aan de andere kant houden wij ons bezig met het modische aspect van onze produkten. Doel is om zo mogelijk ´tijdloos chic´ te zijn, we willen geen kortlopende eendagsvliegen, met designs en vormen die vandaag, maar ook over drie jaar goed zijn!

Daarnaast dienen onze produkten een bijdrage te leveren aan de levenskwaliteit van onze draagsters. Wij spreken sinds jaren met honderden vrouwen. Een kwalitatief hoogwaardige en perfekt geconstrueerde beha, kan jouw dag zoveel beter maken. Er is niets aangenamers, dan wel belangrijkers dan een goed passende beha.

Bij de onderneming ANITA willen wij in elk geval al onze wereldwijde arbeidsplaatsen met een eerlijke beloning en optimale werkomstandigheden zeker stellen. Wij hebben wereldwijd meer dan 1.700 mensen in dienst en achter deze mensen staan 1.700 families. Dat is een grote verantwoording!