Je draagt hem dagelijks, maar hoe trek je hem eigenlijk aan? Net zoals er vele wegen zijn die naar Rome leiden, kun je je beha ook op verschillende manieren aantrekken. De één sluit de haakjes aan de voorzijde en draait de beha dan achteren, de ander trekt de beha met gesloten haakjes over het hoofd aan en de derde lukt het om de haakjes op de rug te sluiten. Met deze tips weet je in ieder geval zeker dat je beha perfect zit.

  • Wanneer je je beha aantrekt en de haakjes op de rug kunt sluiten, buig dan eerst naar voren, plaats de ondercupband onder de borsten, zodat de borsten als vanzelf in de cups glijden.
  • Ga rechtop staan en sluit de haakjes op de rug.
  • Controleer vervolgens of de ondercupband direct onder de borsten ligt en niet op de borsten.
  • Controleer de lengte van de schouderbandjes en stel deze zo nodig in op de juiste lengte. De schouderbanden mogen in geen geval in de schouders snijden, maar ook niet van de schouders afglijden.

En geloof het of niet, maar met de volgende stap komen de borsten perfect in de cups te liggen… Dat kan op verschillende manieren, terwijl je voorover gebogen staat. Of je pakt de beha bij de aanzet van de schouderbandjes of vlak onder de beugels aan de ondercupband vast en schudt de beha. Optie twee is om met de hand de borst ‘te liften’ en in de cup te leggen, maar de meest efficiënte en grappigste manier is met het bovenlichaam te schudden á la Josephine Baker, zodat je borsten in de cups worden geschud.

Check nog even in de spiegel of alles naar wens is en voila!

Nu klinkt dit allemaal een beetje voor de hand liggend en gek, maar er is een reden om hier aandacht aan te besteden. Met dit  ‘schudden’ wordt de borst op een natuurlijke manier in de cup geplaatst en wordt het gehele volume van de borst gelijkmatig in de cup verdeeld.

Probeer het en je zult vanzelf het verschil voelen en zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>