Eindelijk zomer, zon en vakantie! Voor veel vrouwen is dit een heerlijk vooruitzicht. Maar niet iedereen geniet van dit zorgeloze gevoel. Vrouwen die te maken hebben (gehad) met borstkanker worden geconfronteerd met een uitdaging om het strand of een zwembad te bezoeken. Zeker als er sprake is van een borstoperatie of – amputatie. De onzekerheid van vreemde blikken kan de voorpret van vakantie behoorlijk temperen. Daarom is de juiste badkleding goud waard!

Als een bikini, badpak of tankini als gegoten zit – met of zonder borstprothese – en als de littekens worden bedekt, valt niet te zien of een vrouw te maken heeft (gehad) met ziekte. Dat draagt bij aan een beter zelfbeeld en zelfvertrouwen.

Als de badkleding dan ook nog eens elegant, romantisch, chic of trendy is, kan dat bewonderende blikken oproepen. De badkleding van Anita care combineert functionaliteit en mode op een moderne manier en is gebaseerd op de huidige trends in beachwear.

Welke dit zijn?

Bloemenpracht

Badkleding zonder bloemenprint, dat is toch bijna ondenkbaar? In de zomer zie je vele verschillende stijlen bloemenprint. Realistisch, abstract, gestileerd of geverfd. Dit resulteert in een bijzonder spannend effect, waarmee je de blikken naar je toe trekt. Ons advies: de prothesebikini Barletta. Zoet en nostalgisch in een kleine allover bloemenprint in felle kleuren.

Of het model Adana is een frisse kleurenmix van turkoois, roze, groen en wit. Of kies je voor model Dirban met een exotische bloemenprint op een zwarte ondergrond.

Wuivende palmen

Vers uit de jungle komt de nieuwste beachwear-trend: palmprints! Ze zien er fris, modern, minimalistisch en sportief uit. Groen staat bekend als de kleur van hoop. Onze favorieten: prothesebadpak Sevilla met palmbladprint en rose goudkleurige ritssluiting of Stockholm met een kleurrijke exotische print op zwart.

Back to the ’60 and ’70’s

Strepen, blokken, ruitjes en honingraten: de patronen van de jaren zestig en zeventig zijn terug! Ze laten ons er volwassen en zelfverzekerd uitzien. Onze tips: prothesebadpak Medellin in wit-blauw met rood accent of ga voor chic zwart met golvende lijnen in paars, turkoois en roze met prothesebadpak Pola.

Sportvriendin

Doet onze nieuwe badkleding je denken aan de jaren 80-outfits in de aerobics stijl van Jane Fonda? Dat klopt! Het silhouet wordt zacht gevormd en de benen zijn hoog uitgesneden. Dit maakt de benen visueel slanker en langer en vormt ook nog eens een sexy bilpartij. De sportieve modellen leiden de blikken af en leggen het accent op de benen. Onze favorieten: het zwart-witte prothesebadpak Albina en het exotisch ogende prothesebadpak Frascati met een zwart, transparant inzetstuk voor een hoog decolleté.

Life is a beach

Aquatinten zijn typische zomerkleuren en raken nooit uit de mode. Onze badpakken en bikini’s met nuances in donkerblauw, kobalt, turkoois en mintgroen zijn dus altijd up to date. Nog een pluspunt: de kleuren zijn flatterend voor elk type vrouw en staan geweldig op een licht gebruinde huid. Ons advies: Prothesebadpakken Carini met oosterse patronen of Odessa, een combinatie van verschillende aqua-tinten in een zigzag-afdruk.

  1. Deze prothese-badpakken zijn retro op zijn mooist. Mijn vriendin was opgetogen over de keuze op deze site. Ze heeft een borstamputatie ondergaan. Ze was toch al niet van de weinig verhullende bikini om van het naaktstrand maar niet te spreken. Maar we staan te kijken van de elegante keuzes voor prothese-draagsters.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>