Het badpak is een typische zomers item. Maar eigenlijk is het toch zonde om je badpak maar twee weken tijdens je zomervakantie te dragen, of als je naar het zwembad gaat? Heb je er wel eens over nagedacht om je badpak toe te voegen aan je dagelijkse outfit? Sceptisch? Wij hebben een paar styling ideeën voor je op een rijtje gezet met de ‘Perfect Black Suit’ van ROSA FAIA, zodat je het hele jaar door plezier hebt van je badpak.

Badpak in plaats van body

Heb je het plan om na je werk meteen door te gaan voor een frisse duik? Dan kun je het badpak ’s ochtends al aantrekken in plaats van ondergoed. Je draagt je badpak dan als een body. Een groot voordeel van het dragen van een badpak: door het gladde materiaal vormt het je lichaam en oogt het strak.

Badpak op kantoor

Ja zeker, dat kan, als je het op de juiste manier stylet. Combineer je zwarte badpak met een jeans of rok met hoge taille, of een chique culotte. Een blazer er overheen en je kantoorlook is klaar.

Festival look

Helemaal hot deze zomer: de festival look. En daar kan je badpak een grote rol in spelen. Niet alleen wordt je lichaam mooi geaccentueerd, een badpak is eigenlijk ook heel geschikt om flink in te dansen. Door het materiaal is je badpak ook in een mum van tijd weer droog en mocht je de mogelijkheid hebben om een plons te nemen, dan houdt niemand je tegen!

Badpak in de vrije tijd

Wist je dat je badpak zich prima laat combineren met een rok? Of je nu kiest voor een ​​soepel vallende jersey maxi-rok, een rok in fifties-stijl of een sportieve mini-rok, het badpak ziet eruit als een body of een top. Met een denim jasje erover ben je klaar voor een dagje shoppen of een lunch met je vriendinnen.

Badpak als huispak

Thuis ontspannen in een badpak of licht huishoudelijk werk doen? Het werkt! Draag je badpak onder een luchtig jurkje met een kleurrijk patroon of in het zwart. Dat ziet er zowel casual als trendy uit.

Badpak op vakantie

Het dragen van het badpak op vakantie is volkomen normaal en niets nieuws. Maar laat je ook op vakantie niet leiden door de naam ‘badpak’, maar style er lustig op los! Met een hotpants of korte short maak je er een perfecte city-outfit van. En ’s avonds tijdens het diner kun je gerust het bordje ‘badkleding verboden’ voorbij lopen als je je badpak combineert met een zwarte broek, hoge hakken en leuke accessoires. Of kies voor een oversized blouse en zie er casual en elegant uit.

Overigens vind je hier meer informatie over je perfecte zwarte badpak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>