Het hoogste draagcomfort, een masserend effect en een betere doorbloeding. We hebben het hier niet over de voordelen van een sportbeha, maar over de de nieuwe Anita active sport tights massage.

We willen allemaal het beste uit ons zelf halen. Op welk vlak dan ook. Onze maatschappij verwacht nu eenmaal dat we presteren. Op het werk, op school en ook als we lekker aan het sporten zijn. Is de druk er niet van buitenaf, dan leggen we die druk ons zelf wel op. Tóch even kijken of je een stukje sneller kunt rennen, of een paar seconden langer kunt planken. Dat een goede sportbeha onmisbaar is voor jouw prestaties, dat hoeven we niet meer uit te leggen.Maar wist je dat we nu nóg iets in onze collectie van Anita active hebben wat jou kan ondersteunen in jouw persoonlijke prestaties?

In januari al bekroond met de internationale ISPO Award en in maart met een iF Design Award presenteert Anita de sport tights massage.De sport tights massage springt qua looks niet direct in het oog, maar hij heeft het allemaal in zich.

Vier unieke eigenschappen

De Anita active sport tights massage is gemaakt van 3D Powermateriaal, een materiaal met driedimensionale noppen, die niet alleen zorgen voor een massage-effect maar ook voor een lichte shaping.Het materiaal heeft een aantal unieke eigenschappen:

High performance: het 3D Powermateriaal heeft een masserende en toniserende werking
Perfect energy: een betere doorbloeding verhoogt je uithoudingsvermogen en energie
Safety support: door de compressie heb je minder kans op blessure bij duurtrainingen
Relaxed muscles: het massage-effect zorgt voor een verkorting van vermoeidheid- en hersteltijd van de spieren

Bovendien transporteert de sneldrogende, ademende noppenstructuur het vocht weg van het lichaam. Dit zorgt voor een aangenaam huidklimaat. Het draagcomfort tijdens het sporten wordt gerealiseerd door de luchtige tailleband, de extra platte naden, de compressie en de clean-cut enkelboord.

Veelzijdig in gebruik

De sport tights massage is in eerste instantie een sport tight, geschikt voor alle vormen van sport, maar vooral voor de bewegingsintensieve duursporten, zoals hardlopen en trailrunning. Sporten waarbij de benen veel te verduren krijgen en een beetje ondersteuning geen kwaad kan. Door het massage-effect kun je de tight ook gebruiken om sneller te herstellen van je inspanning, omdat de nopjes zorgen voor een continue massage van het weefsel wat leidt tot een betere doorbloeding. Afvalstoffen worden daardoor beter afgevoerd.

Niet alleen sporters hebben baat bij de sport tights massage.Ook als je een staand beroep hebt of dagelijks veel moet lopen geeft de tight verlichting bij vermoeide benen.

De sport massage tight getest

Zo ervoer ook Ester Weg, die een staand beroep heeft en vijf dagen in de week in de weer is.

“Ben er zó blij mee. Ik werk 5 dagen in de week waar ik bijna alleen maar op mijn benen sta en heel vaak de trap op en af moet. De vierde en vijfde dag willen dan bij deze actieve 45+er de benen wel eens wat dikker aanvoelen en iet wat verstijven.
Als ik dus merk dat ik stijve minder doorbloedde benen krijg trek ik de sport tights massage aan voor een dag werk. En het helpt bij mij zeker. Mijn enkels en onderbenen houden minder vocht vast, ik loop daardoor lichter. Vermoeidheid en stram gevoel blijven daardoor langer uit of zelfs achterwege. De noppenstructuur staat prachtig in je huid nadat ik de broek een uur of 10 achter elkaar heb gedragen maar daardoor stimuleert het nog even na en heb ik de avond verder geen last van vermoeide benen.
De broek helpt mij echt m.b.t. langdurig staand werk uit te voeren met een sneller herstel en vochtafdrijving.”

De sport tights massage is nu beschikbaar in de kleuren zwart en fuchsia (limited).

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>