Genoeg van zwarte, huidkleurige en witte lingerie? Dan wordt het de hoogste tijd om je lingerielade op te frissen. Met de lente voor de deur komt de lingeriebranche met heerlijke trendkleuren, die alles behalve saai zijn.

Een vleugje hemel

Blauw, lichtblauw en zacht hemelsblauw als een zacht briesje op de huid. De nostalgische en dromerige kleur combineert perfect met jeans – in de lente mag je beha best een beetje zichtbaar zijn onder je blouse. Bij een witte of lichtblauwe blouse met spijkerbroek en sportieve sneakers past Josephine in light blue van ROSA FAIA perfect.

I’m a Barbie-girl

Roze, roze en roze – een echte meisjeskleur. Voor alle romantici die een statement willen maken met hun lingerie en de voorjaarsmoeheid te lijf willen gaan zullen blij worden van Charlize in soft pink van ROSA FAIA. Voor de zwangere vrouw is er de Seamless in lollipop in de Anita maternity collectie en bij Anita care vind je de prothesebeha Tonya in magenta.

Zeg het met bloemen

Voorjaar en vrolijke bloemen: beide horen bij elkaar zoals een beha met bloemenprint. Het model Miss Rose van Anita maternity maakt de lentekriebels los bij de zwangere vrouwen.

Nude tres chic

Huidkleurige lingerie ouderwets, saai en degelijk? Echt niet! Deze mening is zó 2017. Zeker als je de delicate nieuwe nude-kleuren ziet, die een blos op je wangen toveren. En nog chic bovendien: de body Havanna van Anita comfort.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>