Bikinibodies are made in winter! Veel vrouwen vinden het fijn om aan hun fysiek te werken of willen zich gewoon fitter en vrolijker voelen. Trek er op uit in de frisse buitenlucht of geniet van een sport- of yogasessie binnen.

Maar wat je niet mag vergeten tijdens het sporten is het dragen van een goede sportbeha, die bij de intensiteit van jouw sport past. Een goede sportbeha voorkomt namelijk dat de borst teveel bounced tijdens het sporten. Door de beweging van de borst komt er te veel druk en rek op banden en weefsel, wat er voor kan zorgen dat de borsten op den duur gaan hangen. Ook striae-vorming kan door een sportbeha met te weinig ondersteuning ontstaan. Om nog maar niet te spreken over het pijnlijke gevoel.

Bij vrouwen met een grote cupmaat of bij bijzonder veeleisende sporten kan het voorkomen dat je net wat meer ondersteuning wil dan je sportbeha je geeft. Heb je behoefte aan meer ondersteuning, dan kun je die krijgen! De Performance Outer Top uit de Anita active collectie ziet er uit als een bustier en wordt óver de sportbeha gedragen. Hij is verkrijgbaar in het zwart en limited in fuchsia.

En zo functioneert de Performance Outer Top:

De top is makkelijk aan en uit te trekken door de voorsluiting. Je klikt eerst het haakje vast, ritst de top vervolgens dicht en lockt de rits, zodat deze niet los kan schieten. Wie een beetje lef heeft draagt de top zonder iets er overheen. Gecombineerd met een sport tight is dit ook een stoere outfit voor in de sportschool.

Wil je weten waar de Performance Outer Top verkrijgbaar is? Check dan onze storelocator.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>