Je houdt van mooie lingerie en je voelt je echt vrouwelijk in een mooi setje? De liefde voor mooie lingerie wordt niet minder, als je borsten en buik in omvang toenemen tijdens de zwangerschap. Als je op zoek bent naar voedingsbeha’s die hun werk goed doen én er goed uitzien, heeft Anita maternity precies datgene voor alle jonge moeders. In de cupmaten A tot en met J zijn er verschillende modellen voor elke behoefte en in elke stijl.

Voedingsbeha: met of zonder beugel?

Binnen de voedingsbeha’s kun je kiezen uit drie varianten: de zachte softbeha’s, zonder beugel (in beha of bustier) zijn geschikt voor vrouwen met een kleinere, stevige boezem. Schalenbeha’s geven vrouwen met een grote buste de nodige ondersteuning. Zelfs bij zacht weefsel lijken de borsten in een schalenbeha stevig en strakker. Als je meer steun rond de borsten wenst kun je kiezen voor de gebruikelijke beugelbeha.

We raden je aan om bij gevoelige en pijnlijke borsten geen beugelbeha te dragen, maar dan te kiezen voor een beugelloze variant.
Let op: draag ’s nachts altijd een voedingsbeha zonder beugel. Dit om melkstuwing te voorkomen. De Seamless voedingsbeha is een geschikte bedpartner.

Shoppen voor een voedingsbeha

Een tip voor het shoppen: houd er rekening mee dat gedurende je zwangerschap je borsten met zo’n twee cupmaten kunnen toenemen. Als je voedingscompressen gebruikt, kies dan een beha die groot genoeg is. Naast de cup neemt ook de omvang onder de borst toe met drie tot vijf centimeter. Dit betekent dat als je voor je zwangerschap 75B droeg, de maat van je voedingsbeha waarschijnlijk 80C of 80D zal zijn. Laat je in de winkel opmeten en informeren over onze Anita maternity modellen.

Voor elke stijl en behoefte

Alle voedingsbeha’s van Anita maternity zijn voorzien van een voedingsclip, waarmee de cup makkelijk met één hand te openen is, zodat je je baby gemakkelijk en comfortabel kunt voeden. Omdat het schouderbandje bevestigd is aan de cupsteun blijven de schouderbandjes netjes op de plek en schieten ze niet over je schouder.

Miss Anita

Miss Anita is wireless en voorzien van ademende spacerschalen. Niet alleen heel zacht, maar zeer geschikt voor vrouwen die door hun zwangerschap wat meer transpireren.

 

Miss Rose

Het beugelloze model Miss Rose met bloemetjesmotief heeft een mooie pasvorm en een diep decolleté. De cups zijn met microvezel gevoerd en voelen daarom zeer zacht aan op de huid.

 

Miss Lovely

Onze Miss Lovely voedingsbeha is voorzien van schalen en heeft geen beugels. De beha heeft een verhullend effect dankzij de naadloos voorgevormde cups. Ideaal te dragen onder een T-shirt.

 

Fleur

Model Fleur is zowel in een beugelloze variant als met beugel te verkrijgen. De romantische bloemenprint oogt in zwart elegant, chic en sensueel, terwijl de kleur berry je een zachte, romantische en lieflijke uitstraling geeft. Het beugelmodel is verkrijgbaar tot in cup J.

 

Basic

Eén van onze bestsellers! De voedingsbeha Basic met beugels tot cup I. De natuurlijk gevormde beugels sluiten soepel om de borst en ondersteunen deze zacht.

 

Seamless

De voedingsbeha die je ook ’s nachts kunt dragen! De beugelloze Seamless heeft namelijk geen zijnaden en de cups zijn voorzien van een ingeweven versterkingszone.

 

Basic Cotton

Draag je het liefst katoen, dan is de Basic Cotton voedingsbeha wat voor jou. De beha met Scandinavische chique uitstraling is zeer zacht en comfortabel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>