Op zaterdag 27 en zondag 28 januari vindt de Egmond Wandel Marathon plaats. Wij staan daar met Anita active op de expo en hebben een mooie beursaanbieding én winactie voor jou!

Zo’n 11.000 wandelaars lopen dat weekend een afstand van 10 of 21 kilometer door het prachtige duingebied en over het strand. Een groot aantal loopt beide dagen! Er worden dus heel wat wandelkilometers afgelegd in Egmond. Wij zijn benieuwd hoeveel vrouwen er van start gaan met een goede sportbeha.

Wandelen in een sportbeha?

Wist je dat het ook bij wandelen wenselijk is een goede sportbeha te dragen? Ook al is de impact van de bewegingen op de borsten minder groot dan bij hardlopen, toch zul je merken dat de ondersteuning van een sportbeha de bewegingen reduceert. Wel zo comfortabel! Ook zorgen de schouderbandjes voor een gelijkmatige drukverdeling, waardoor het gewicht van je borsten niet aan je nek ‘trekt’. Daarnaast is een sportbeha gemaakt van materiaal dat transpiratievocht goed afvoert en ademt. Hierdoor behoud je een optimaal huidklimaat. Dit is belangrijk om schuurplekken en irritaties te voorkomen. Helemaal als je je bedenkt dat zo’n wandeltocht wel een paar uur in beslag neemt! Laat je gewone beha dus maar een dagje in de kast liggen en trek een sportbeha aan!

Egmond Wandel Marathon Expo

Ben je nog niet in het bezit van een goede sportbeha of ben je toe aan een nieuwe? Je kunt op beide dagen van de Egmond Wandel Marathon bij ons terecht op de Expo in de sporthal in Egmond aan Zee voor een leuke beursaanbieding. Wij hebben twee modellen mee, voorzien je van advies en bij aanschaf maak je ook nog eens kans op een 2e sportbeha gratis!

extreme control:

Onze wireless sportbeha die ook de vrouw met een grote cupmaat de juiste steun geeft! Dit wordt bereikt door de driedelige genaaide cups, die de borst ook nog een mooie vrouwelijke vorm geven. De binnenzijde van de cups is naadloos en van een hoogfunctioneel materiaal voor een optimaal draagcomfort en huidklimaat. De schouderbandjes worden bij grotere maten breder voor nog meer steun en comfort.

dynamiX star:

Deze sportbeha volgt jou in al je bewegingen en geeft je maximale bewegingsvrijheid. De schouderbanden van deze sportbeha komen op de rug samen tot een ‘cross’. Door het “Easy On & Off” systeem trek je hem gemakkelijk aan en uit. Het rugpand is wijd te openen en de schouderbandjes stel je aan de voorzijde in. De gepolsterde schouderbandjes bieden een hoog draagcomfort door het zachte materiaal en de ademende X-Back zorgt voor goede steun. De cups zijn beugel- en naadloos gevormd.

Actie: je 2e sportbeha gratis?

Als je op zaterdag 27 of zondag 28 januari bij ons op de expo van de Egmond Wandel Marathon een sportbeha aanschaft, maak je ook nog eens kans op een 2e sportbeha gratis! Daarvoor vul je op de stand een formuliertje in met je gegevens, zodat wij contact met je op kunnen nemen als je de gelukkige winnares bent. In totaal maken we drie winnaressen bekend in de eerste week van februari!

We zien je graag in Egmond aan Zee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>