Dat het winter is, wil nog niet zeggen dat je niet kunt uitkijken naar de trends in badmode voor 2018. Er is eigenlijk geen beter moment om de trends te bekijken, want dit is het seizoen dat de plannen voor de zomervakantie gemaakt worden! Of misschien ontvlucht jij de winter wel door een vakantie naar een zomerse bestemming. Het checken van de badmode-trends voor 2018 kan de ultieme oplossing zijn om de winterblues te bestrijden. Want zeg nou zelf: er is niets leukers dan je beachwear te matchen met je zomerbestemming

One piece badpakken

Er was eens een tijd waarin badpakken voor kinderen en oma’s waren, maar die dagen liggen (gelukkig) ver achter ons. De laatste jaren zijn modeontwerpers gekomen met prachtige badpakken die mooier ogen dan bikini’s. Ze zorgen er ook voor dat je je goed in je vel voelt door de goede ondersteuning die deze badkleding biedt. Veel badkledingstijlen voor 2018 hebben een diep decolleté, op Pocahontas geïnspireerde randjes, ruches en uitsparingen om je die classy look te geven.
Onze topper voor dit seizoen is de Perfect Black Suit..

High waist bikini broekjes

Het is tijd om je innerlijke 50’s diva te voorschijn te toveren, want bikinibroekjes met een hoge taille zijn terug. Wat minder van je lichaam laten zien kan net zo vrouwelijk zijn als meer uitgesproken zwemkleding. De high waist bikini broekjes zijn ongelooflijk flatterend voor vrouwen met alle vormen en maten en bovendien zijn ze nog flirterig en leuk ook. Overigens is in principe alles wat retro-geïnspireerd is een enorme badmode-trend voor 2018.
Een goed voorbeeld is bikini Elle uit onze Anita comfort badmode collectie.

More is best

Een van de meest in het oog springende badmode-trends voor 2018 is de toevoeging van meer stof. Denk aan badpakken met lange mouwen en hoge halzen. Hoewel deze trend onwaarschijnlijk lijkt in een tijd waarin badmode steeds minder verhullend wordt, is dit een trend die zeker de sportievelingen onder ons wel kan bekoren. Tijdens watersporten beschermt het je namelijk extra tegen de UV-straling.

Lekker printje

Het wordt weer tijd om een ​​beetje gedurfd te zijn met je badkleding, want prints zijn de ultieme manier om een ​​statement te maken in je badkleding. Alles van strepen tot prints van wilde dieren, afbeeldingen en afgedrukte foto’s zijn een duidelijke must voor het komende seizoen. Zijn prints echt niet jouw ding dan ben je met kleurrijke badkleding ook trending in 2018.
De zebraprint met rosé goud accenten is terug te vinden in zowel de Anita comfort als Anita care collectie.

Uiteraard zijn er nog veel meer trends in badmode voor 2018 te noemen, maar dit zijn enkele van de meest populaire stijlen die je niet wilt missen. Dus, of je wegdroomt bij je zomerse vakantie of gaat overwinteren op een zonnige bestemming, dit is allemaal badmode waar je in wilt glippen. Bekijk anita.com voor de gehele badmode collectie van 2018 van Anita en ROSA FAIA.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>