Combineer het beste van het beste. Dat was wat we voor ogen hadden bij het ontwerpen van deze nieuwe sportbeha in onze Anita active collectie. Meet the momentum pro!

Pluspunten

De crossback van de dynamiX star, het topmodel momentum en de Deltapads van de air control DeltaPad werden gecombineerd: alle pluspunten van onze sportbeha’s gecombineerd in één. Dat levert niet alleen een hoog draagcomfort en maximale ondersteuning op, het zorgt ook voor een optimaal huidklimaat tijdens het sporten en een droge huid door het toepassen van de Deltapad cups.

Swingende lancering

Dit moest natuurlijk getest worden! Daarvoor nodigden we onze influencers uit voor een clinic… pole dance! Tijdens deze lancering van de momentum pro kregen onze #anitameisjes een pittige workout voor de kiezen. Voor pole fitness is niet alleen kracht vereist, maar ook conditie en een beetje lef en doorzettingsvermogen.
De clinic vond plaats bij de Pole Dance Factory in Amsterdam Noord onder leiding van Fleur Vosse. Nadat alle meiden aanwezig waren en omgekleed waren, werd gestart met een pittige warming up. Daarna werden stuk voor stuk allerlei technieken van het paaldansen doorgenomen. De ene move was makkelijker dan de andere, maar al onze meiden lukte het om uiteindelijk een aantal technieken onder de knie te krijgen en zelfs ondersteboven in de paal te hangen.

Momentum pro getest

En de momentum pro? Deed die wat ie moest doen? De reacties waren positief op de nieuwe sportbeha. Door de crossback hebben de schouders alle bewegingsvrijheid die nodig is bij het paaldansen.

Angela: “Move your body not your boobs!”

De Deltapads zorgen voor een perfecte warmte- en vochtregulatie, waardoor het huidklimaat in balans blijft en schuur- en irritatieplekken worden voorkomen. Daarnaast zijn de Deltapads voorgevormd, wat zorgt voor een stevige ondersteuning en voorkomen dat tepels zichtbaar zijn.

Saskia: “Niets zo vervelend dat tijdens het sporten je borsten alle kanten op bewegen. De momentum pro houdt mijn borsten stevig op de plaats zonder dat hij knelt.”

Het model van de momentum pro is geïnspireerd op de momentum. Het glanzende Eyelet-materiaal draagt bij aan een perfect huidklimaat en ziet er bovendien stoer uit. De voorgevormde cups omsluiten de Deltapads en samen met het hoge decolleté zorgt dit voor maximale ondersteuning, zodat de borsten op hun plaats blijven tijdens high intensity sporten, zoals hardlopen en paaldansen.

Meer foto’s van dit event zijn te zien op onze facebookpagina.

De Momentum Pro in de kleur rood is vanaf nu verkrijgbaar in de maten B t/m E 70-90 en cup F omvang 70 t/m 85. Kijk voor winkels en webshops in onze shoplocator.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>