Borstkanker is een gevoelig onderwerp. We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die borstkanker heeft of heeft gehad. Niet iedereen overleeft deze verschrikkelijke ziekte. Maar er zijn gelukkig steeds meer vrouwen die wel genezen van borstkanker. Zij het vaak met de nodige littekens.

De gedachte aan vrouwen die borstkanker overleefd hebben. Daar had ook mevrouw Weber-Unger, de moeder van de huidige eigenaar van Anita, in de jaren ’60 mee te maken toen één van haar medewerksters een borstoperatie moest ondergaan. In die tijd was er nog maar weinig aanbod in borstprotheses. Zij zette zich met veel passie voor deze vrouwen in en met praktisch verstand werden speciale producten voor deze levensomstandigheden ontwikkeld, zoals protheses, prothesebeha’s en prothesebadmode.

Anita care

In 1968 werd de eerste prothesebeha geboren en in 1976 lanceerde Anita de eerste siliconenprothese. Vanwege de toenemende vraag werd het assortiment uitgebreid. Door de jaren heen veranderden chirurgische technieken, wat resulteerde in een verscheidenheid aan protheses en daarbij passende prothesebeha’s. Tegenwoordig is bijna niet te zien of een vrouw een prothese draagt of niet. In onze Anita care collectie presenteren we alle mogelijkheden.

Lingerie: de juiste lingerie voor elke gelegenheid

Zin in een verleidelijke look Retro? Romantisch? Minimalistisch? In de lingerie collectie van Anita care bieden we voor elke smaak iets wat mooi is en comfortabel draagt. Een beha met een hoge halslijn of juist een fraai decolleté, in verschillende materialen: het ondergoed van Anita care mag zich meten met de trendy en fashionable ontwerpen uit onze andere collecties.

Badmode: frisse kleuren, klassieke modellen

De keuze is reuze, ook in onze badkleding van Anita care. De collectie is zo uitgebreid met verschillende modellen en kleuren, dat een keuze maken nog moeilijk is! De modellen bikini’s en badpakken zijn modisch, maar tegelijkertijd tijdloos. Het mooie van de chique badkleding is dat de werkelijke functie niet zichtbaar is en niemand door zal hebben dat je een prothese draagt. Precies zoals het moet zijn: onbezorgd kunnen genieten van een heerlijke stranddag. Of je nu kiest voor een een badpak in marine look, een tankini in tropisch bladerdessin of gaat voor die stoere bikini in wildlifeprint, gecombineerd met de verschillende accessoires
Binnen de collectie van bikini’s kun je ook naar hartenlust combineren met de Mix & Match items.

De Anita care lingerie en badmode collectie is verkrijgbaar bij de speciaalzaak. Weten waar? Check onze shoplocator.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>