Wat zijn jouw goede voornemens voor 2018? Het nieuwe jaar is het moment bij uitstek om met frisse energie met je doelen te starten. Misschien wil je een paar pondjes kwijt, lekkerder in je vel zitten door te sporten en bewegen, of misschien ben je wel zo fanatiek dat je een marathon wilt gaan lopen?

Wist je dat een goede sportbeha onmisbaar is als je sport? Net zoals een hardloper goede schoenen nodig heeft, een wielrenner een fiets, heeft iedere sportende vrouw een goed zittende sportbeha nodig, die geschikt is voor de sport die ze beoefend.

Support je boobs

Onze borsten zijn namelijk van nature niet goed bestand tegen de bewegingen die ze ondergaan als we sporten. Dat komt omdat de borst bestaat uit vet- en klierweefsel, dat door banden en de huid bij elkaar wordt gehouden. Die banden zitten aan de onderliggende borstspier vast en vormen je natuurlijke ondersteuning. Naarmate je ouder wordt, zul je merken dat je borsten wat gaan hangen. Dat komt omdat de banden rekbaar zijn. Sport heeft ook invloed op de rekbaarheid van de banden. Vooral sporten met een hoge impact, zoals hardlopen en paardrijden. Borsten bewegen dan niet alleen op en neer, maar ook heen en weer en maken een soort achtjes. Hierdoor kan schade aan de banden ontstaan. Door het dragen van een goede sportbeha worden de bewegingen van het borstweefsel gereduceerd en hiermee voorkom je pijnklachten en de kans op beschadiging van de banden.
Het is trouwens een fabeltje dat alleen vrouwen met grote borsten een sportbeha moeten dragen. Ook met een kleine cup is het belangrijk om ze extra steun te geven, want ook de banden van kleine borsten kunnen beschadigen door high impact sporten.

Onze keuze

Voor elke bewegingsintensiteit hebben wij in onze Anita active collectie een passende sportbeha welke perfect op de behoeftes van het vrouwelijk lichaam is afgestemd. Dit zijn onze bestsellers!

Extreme control
De extreme control sportbeha kan iedere sport aan. Deze high support sportbeha heeft driedelig genaaide cups en aan de zijkanten een extra steunstrook. Zo behouden de borsten hun mooie vorm én krijgen ze de ondersteuning die ze nodig hebben. Ook de grote cupmaten! De binnenzijde van de cups is naadloos en het gebruikte materiaal is ademend, zodat je onbezorgd kunt sporten.
DynamiX star
Onze sportbeha dynamiX star met crossback is gemakkelijk aan- en uit te trekken door het “Easy On & Off”-systeem. De gekruiste schouderbanden geven de schouders alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt bij bijvoorbeeld Crossfit, tennis, handbal of volleybal. De cups zijn naadloos gevormd en geven je de steun die je nodig hebt bij extreme belasting.
Air control DeltaPad
Een voorgevormde sportbeha die perfecte ondersteuning geeft én ook nog eens je transpiratievocht afvoert? Het bestaat! Namelijk de air control DeltaPad. De schuimschalen in de cups geven niet alleen een mooie vorm, maar zorgen ook voor permanente luchtcirculatie voor een perfect lichaamsklimaat (“Anita Sweat Management”). Nog een voordeel: de schuimschalen voorkomen tepeldoordruk.
Momentum
De momentum heeft niet alleen een stoere look, maar de naadloos voorgevormde cups geven perfecte ondersteuning tot in grote maten. De metaalglans van het hoogfunctionele High-Tech materiaal absorbeert het vocht snel en voert het van het lichaam af.
Momentum pro
Het beste van het beste hebben we gecombineerd in de momentum pro: de looks van de momentum, de crossback van de dynamiX star en de DeltaPads van de air control Deltapad. Dit levert een high-end sportbeha op voor de sportievelingen die de hoogste eisen stellen. En niet alleen aan zichzelf!
Air control
De air control is een sportbeha, die zeer geschikt is voor sporten met minder extreme schokbelasting, zoals yoga en fietsen. Deze firm support beha is superlicht en voelt als een tweede huid met zijn dubbellaags en naadloze cups. Het materiaal is luchtdoorlatend en ademend.
Dus staat sporten op jouw lijstje van goede voornemens? Zet daar dan ook een bezoekje aan de speciaalzaak of webshop bij om een goede sportbeha aan te schaffen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>