Heb jij al een spacer? Daarvoor hoef je niet eens naar de maan te reizen, maar kun je gewoon naar een winkel bij jou in de buurt gaan.

Spacerbeha’s zijn op dit moment erg populair naast de softbeha’s – de beha’s zonder beugel. Een spacerbeha is een beugelbeha gemaakt van een ademend dubbellaags materiaal. Hierdoor is luchtcirculatie tussen de twee materiaallagen mogelijk. Dit maakt de beha licht en nauwelijks voelbaar op de huid. Ideaal voor vrouwen die gedurende de dag actief zijn of tijdens warme dagen. Het materiaal vormt zich naar de borst, waardoor een perfecte pasvorm ontstaat.

Spacer basic

Binnen onze ROSA FAIA collectie hebben we de reeks “Spacer Basic” met modellen in de kleuren zwart, wit en desert. De beha’s en slips zijn soepel en vallen niet op in strakke kleding. Ze zijn prima geschikt om onder strakke kleding te dragen. De spacerbeha’s worden daarom ook wel t-shirt beha’s genoemd.

Spacer voedingsbeha

Ook voor de jonge moeder die borstvoeding geeft hebben we binnen de collectie van Anita maternity een spacerbeha, die geschikt is voor het geven van borstvoeding. Middels een clipje maak je de cup los, zodat de baby makkelijk bij de borst kan. In verschillende kleuren is deze beha met iedere kledingstijl te combineren.

Selma spacerbeha

Nieuw in de collectie van ROSA FAIA is de serie “Selma”. In deze serie mag een spacerbeha niet ontbreken. Supervrouwelijk met de verhullende schalen en een wijd decolleté in de kleuren zwart en wit. Het strikje en hangertje tussen de borsten maken de look helemaal af. Simpel chique meets elegant.

De spacerbeha is een must have voor alle vrouwen, die hoge eisen stellen aan draagcomfort en looks.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>